Παναθηναϊκή «τρέλα» και στη Φιλαδέλφεια!

Fan Club Παναθηναϊκού και στη Φιλαδέλφεια, με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου και της Συμμαχίας. Δείτε τη σχετική συνέντευξη του Αλέξανδρου Κιτροέφ...
Ο ιστορικός, μελετητής και συγγραφέας του Παναθηναϊκού παρελθόντος Αλέξανδρος Κιτροέφ μιλάει για τον σύνδεσμο φίλων του Τριφυλλιού που θα
ιδρυθεί στη Φιλαδέλφεια.

Η αγάπη του Αλέξανδρου Κιτροέφ για το Τριφύλλι δεν έχει όρια, δε γνωρίζει σύνορα. Λογικό, αν αναλογιστεί κανείς πως παππούς του συγγραφέα ήταν ο Γιώργος Γιαννουλάτος, μία ιστορική ηγετική μορφή του Παναθηναϊκού που μεγαλούργησε κατά τα προπολεμικά χρόνια στο πλευρό του Απόστολου Νικολαΐδη.

Έτσι μετά τη συγγραφή του «Ελλάς Ευρώπη Παναθηναϊκός» -μίας πρωτότυπης και εξαιρετικά ενδιαφέρουσας προσέγγισης της «πράσινης» Ιστορίας- ο Αλέξανδρος Κιτροέφ μαζί με φίλους του Συλλόγου που ζουν στη Φιλαδέλφια της Αμερικής προχωρούν στην ίδρυση "fan club" με σκοπό την ενίσχυση του Παναθηναϊκού, αλλά και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Στη συνέντευξη που μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, εξηγεί συνοπτικά την κατάσταση που επικρατεί στα διοικητικά του Ομίλου και αναλύει τους στόχους και τις δυσκολίες που είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει το Fan Club της Φιλαδέλφειας.
Keywords
Τυχαία Θέματα