Γιαννακόπουλοι: «Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο»

Οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος έπλεξαν το εγκώμιο των οπαδών του Τριφυλλιού για την άψογη συμπεριφορά τους και τη συμβολή τους στη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού ενώ ο πρώτος συνεχάρη και τον Ομπράντοβιτς με τους παίχτες του.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αμέσως μετά το τέλος του δεύτερου τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΟΣΦΠ
στο ΟΑΚΑ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον κόσμο του Τριφυλλιού για τη συμπεριφορά του.

«Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο που είχε άψογη συμπεριφορά, δείχνοντας πρωτοφανή ωριμότητα και συνέβαλε τα μέγιστα, προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του προπονητικού επιτελείου αλλά και των παικτών για τη νίκη που έφερε τη σειρά των τελικών σε 1-1. «Μπράβο και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τους παίκτες του, που πήραν τη νίκη παρά τις δυσκολίες».
Ικανοποιημένος από την εικόνα τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και των φιλάθλων που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για τον δεύτερο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό, ήταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος συνεχάρη τον Πάνο Μπιτσαξή.

«Συγχαρητήρια στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Μπιτσαξή και στην αστυνομία, που βοήθησαν τα μέγιστα για να τελειώσει χωρίς πρόβλημα ο αγώνας, παίρνοντας τα κατάλληλα μέτρα. Όμως, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, που ήταν άψογος», τόνισε αρχικά ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για την διαιτησία του δεύτερου τελικού απάντησε: «Τι να πω; Δεν θέλω να πω τίποτα. Όλος ο κόσμος είδε από την τηλεόραση και κατάλαβε».
Keywords
Τυχαία Θέματα