Εξετάζεται ο Μασιούλις στο Τριφύλλι

Ένας από τους παίχτες που εξετάζονται στον Παναθηναϊκό για τη θέση 3 και 4 είναι ο Γιόνας Μασιούλις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «η Πράσινη», την περίπτωση του Γιόνας Μασιούλις εξετάζει με ενδιαφέρον ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο λιθουανός φόργουορντ έχει μείνει ελεύθερος από τη Σιένα και η περίπτωση του φαίνεται να εξετάζεται θετικά στο Τριφύλλι.
Πέρσι είχε έναν τραυματισμό στο γόνατο, αλλά φαίνεται να μην έχει κάποιο πρόβλημα πλέον, αφού αγωνίζεται κανονικά με την εθνική του ομάδα στο προολυμπιακό τουρνουά. Στα ματς που αγωνίστηκε ο Μασιούλις είχε 11,5 πόντους, 48% στα δίποντα, 45,5% στα τρίποντα και 60% στις βολές.

Σύμφωνα με τους Λιθουανούς, ο παίκτης βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, ο οποίος θέλει έναν παίκτη που να μπορεί να αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4.

Ο Μασιούλις άρχισε την καριέρα του στην Νεβέζις και πολύ γρήγορα πήρε μεταγραφή στη Ζαλγκίρις. Στη συνέχεια ακολούθησε για μία τριετία η θητεία του στην Αρμάνι, ενώ πέρσι άρχισε τη σαιζόν στην Μπαλτάι και την τελείωσε στη Σιένα.
Keywords
Τυχαία Θέματα