Με Ρούση στο final-4

Το τμήμα βόλλεϋ γυναικών του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Βασίλη Βλαχονικολό, τον προπονητή των ακαδημιών του Συλλόγου. Αναλαμβάνουν οι Γιώργος Ρούσης και Άγκι Μπάμπουλη...
Την Κυριακή 12/5, οι ιθύνοντες του γυναικείου τμήματος βόλλεϋ γυναικών του Παναθηναϊκού,
Τάκης Μαλακατές και Σταύρος Σπύρου, ενημέρωσαν τον προπονητή των ακαδημιών του Συλλόγου, Βασίλη Βλαχονικολό, πως λύνεται η συνεργασία τους ευχαριστώντας τον για την προσφορά του.

Ο πρώην, πλέον, τεχνικός των ακαδημιών, που έφερε στο σύλλογο τις Μαρία Σωτηρίου, Μαρία Αποστολάκη, τις Έφη και Ελευθερία Κεφάλα, καθώς και την Ιωάννα Κασδοβασίλη, που προπονούνται με τη γυναικεία ομάδα (με τις δύο πρώτες να έχουν κληθεί και στην Εθνική ομάδα), είχε δώσει στους διοικούντες ένα πλάνο για τη λειτουργία των ακαδημιών για την επόμενη χρονιά, ωστόσο δεν υπήρχε σύγκλιση απόψεων στο σχεδιασμό και έτσι επίλθε ρήξη και διακοπή της συνεργασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι υπεύθυνοι του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού Α.Ο. ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή των ακαδημιών του Συλλόγου, Βασίλη Βλαχονικολό. Τον ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας, Γιώργος Ρούσης μαζί με την Άγκι Μπάμπουλη θα αναλάβουν καθήκοντα προπονητικού τιμ μέχρι τη λήξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων των ακαδημιών της φετινής χρονιάς».
Έτσι, οι Κορασίδες που βρίσκονται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το Final-4 θα κατέβουν στη διοργάνωση με τον προπονητή της πρώτης ομάδας Γιώργο Ρούση και την Άγκι Μπάμπουλη για βοηθό του.
Keywords
Τυχαία Θέματα