Αλεξίου: ΔΕΝ αλλάζει όνομα η ΑΕΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

12:57 14/5/2013 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή την φημολογία που λέει πως η ΑΕΚ όταν θα επιστρέψει από την Γ Εθνική και θα γίνει ΠΑΕ θα πρέπει να αλλάξει όνομα και να μην χρησιμοποιεί σκέτο το ΑΕΚ επειδή η ήδη υφυστάμενη ΠΑΕ θα μπει σε καθεστως εκκαθάρισης το αεκ365 επικοινώνησε με τον δικηγόρο Αλέξη Αλεξίου, ο οποίος είναι μαζί με τον Κώστα Κοτσάτο, ο ισχυρός άντρας της ομάδας μπάσκετ και μέλος

του ΔΣ της ΠΑΕ για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Ο κ. Αλεξίου ήταν ξεκάθαρος: "Οποιος λέει αυτά τα πράγματα έχει προφανώς μπερδευτεί με την περίπτωση που η ΑΕΚ θα αγόραζε ΑΦΜ άλλης ΠΑΕ. Τότε αναγκαστικά το όνομα θα ήταν μικτό περιέχοντας και κάτι από την άλλη ομάδα, για παράδειγμα ΑΕΚ Καλλιθέας. Στην περίπτωση μας αυτό δεν ισχύει. Η ΑΕΚ τόσο στο μπάσκετ όσο και στο ποδόσφαιρο θα έχει κανονικά το όνομα της. ΚΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ ΑΕΚ. Και οι δύο παλιές εταιρίες μπαίνουν σε εκκαθάριση και παύουν να υπάρχουν. Τα δικαιώματα του ονόματος και του σήματος επιστρέφουν στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ που τα είχε παραχωρήσει και μόλις ξαναγίνουν νέες εταιρίες, όταν η ΑΕΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ βρεθεί σε επαγγελματική κατηγορία, τους παραχωρεί ξανά το όνομα και το σήμα ΑΕΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ θέμα αλλαγής ονομασίας και η ιστορία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά από το 1924 αφού παραμένει το ίδιο μητρικό σωματείο".

Ο Αλέξης Αλεξίου είναι ο καθ ύλην αρμόδιος να απαντήσει για αυτό το θέμα αφού έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο αυτή την διαδικασία με την εκκαθάριση της ΚΑΕ ΑΕΚ, θα κάνει το ίδιο και στην ΠΑΕ ενώ θα είναι στην επόμενη διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ μαζί με τον Κώστα Κοτσάτο αφού το ψηφοδέλτιο τους θα στηριχτεί από τον ΔΗμήτρη Μελισσανίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα