Δεν... αγγίζουν τα «ψαλίδια» τον Λουκά Βύντρα

Η παραμονή του Κουίνσι κολλάει στο οικονομικό, όσο ο Λουκάς Βύντρα αμείβεται με έναν από τους πιο παχυλούς μισθούς της ομάδας και ακόμα δεν του προτείνεται μείωση αποδοχών...
Ο Κουίνσι Οβούσου έδειξε την περασμένη σεζόν ότι έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό. Κυρίως απέδειξε πως είναι απαραίτητος στην γρήγορη, στηριζόμενη στην τεχνική ομάδα που θέλει να φτιάξει -εκ νέου- ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Οι «πράσινοι» θέλουν να κρατήσουν στο ρόστερ
τους τον Γκανέζο, ωστόσο υπάρχει μικρή οικονομική διαφορά.

Την ίδια ώρα, υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που στοιχίζει περισσότερα από 800.000 ευρώ το χρόνο, που προσφέρει ελάχιστα στην ομάδα του (καθώς δεν λογίζεται ως βασικός, βάσει όσων έδειξε πέρσι ο Φερέιρα), που οι περισσότεροι οπαδοί δεν τον συμπαθούν και που δεν έχει ακουστεί ούτε καν ως φήμη πρόταση μείωσης των αποδοχών του.

Φυσικά αναφερόμαστε στον Λουκά Βύντρα. Στον μοναδικό εν ενεργεία ποδοσφαιριστή που ευχαρίστησε δημόσια ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στην αποχαιρετιστήρια (;) συνέντευξη Τύπου που έδωσε πριν 10 μήνες. Στον μοναδικό παίχτη που όσο ο μεγαλομέτοχος μιλούσε για «χρεοκοπημένη ομάδα», του γινόταν ανανέωση με αυξημένο συμβόλαιο!

Όσο γίνονται... μάχες ακόμα και για μισό σεντ ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές και διοίκηση, την ώρα που «χάνονται» οι καλύτεροι παίχτες (Νίνης, Σιμάο) για οικονομικούς λόγους, το συμβόλαιο του Βύντρα παραμένει στα ύψη. Κάτι που πιθανόν να προκαλέσει μελλοντικά και εσωτερικές διαμάχες, αφού ποδοσφαιριστές με σημαντικότερη προσφορά θα έχουν «ψαλιδιστεί», την ώρα που ο συνάδελφός τους θα είναι ο μοναδικός ευνοημένος.

Λογικά αν αποφασιστεί μία μικρή –έστω για τα μάτια του κόσμου- μείωση στο συμβόλαιο του Λουκά Βύντρα, και τα χρήματα αυτά συμπληρωθούν σε όσα προσφέρει η ΠΑΕ στον Κουίνσι, όλοι θα είναι κερδισμένοι. Πάνω απ’ όλα ο Παναθηναϊκός.
Keywords
Τυχαία Θέματα