Παραμένει ο Τσαρτσαρής, αβέβαιος ο Περπέρογλου

Για ένα χρόνο ο «Τσάρτσα» ακόμα στον Εξάστερο, ενώ ο «Πέρπε» εξετάζει το ενδιαφέρον της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι και την επόμενη σαιζόν, όπως όλα δείχνουν, ο Κώστας Τσαρτσαρής. Αυτό αναφέρει η εφημερίδα «SportDay» που υπογραμμίζει ότι ο έλληνας φόργουορντ θα έχει ραντεβού -πιθανότατα την Πέμπτη (5/7)- με τον νέο τεχνικό της ομάδας, Αργύρη Πεδουλάκη.

Εκεί οι δύο άντρες θα συζητήσουν το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Τσαρτσαρής
στο Τριφύλλι, αφού όπως κι όλοι οι παίχτες του Παναθηναϊκού είναι ελεύθερος, υπογράφοντας πιθανότατα νέο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ρόλο φυσικά θα παίξει και το γεγονός ότι ο παίχτης δεν έχει υψηλό συμβόλαιο, ενώ και η επιθυμία του είναι να παραμείνει στην ομάδα.

Κι ενώ τα σενάρια για αποχώρηση Καϊμακόγλου για τη Γαλατά Σαράι φουντώνουν, άλλος ένας παίχτης του Τριφυλλιού βρίσκεται στο μικροσκόπιο, αυτή τη φορά, των Ιταλών.

Ο Στράτος Περπέρογλου ανήκει στην λίστα των παικτών που ναι μεν δεν έχουν συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο θέλουν να συνεχίσουν να φοράνε την φανέλα με το Τριφύλλι. Όπως και οι Καϊμακόγλου, Βουγιούκας, έτσι και ο «Πέρπε» θέλει παράλληλα να εξασφαλίσει κάποια χρήματα, τα οποία φαίνεται ότι με τα νέα δεδομένα δύσκολα θα βρει στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας, ο Περπέρογλου αρέσει στους ανθρώπους της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι από τη στιγμή που αποχωρεί από την ομάδα των Φώτση, Μπουρούση ο Στέφανο Μαντσινέλι, η επιλογή του «Πέρπε» είναι από αυτές που θα εξετάσει ο Σέρτζιο Σκαριόλο ως πιθανό αντικαταστάτη του Ιταλού.
Keywords
Τυχαία Θέματα