Δευτέρα η συνάντηση Γόντικα - Φερέιρα

Μετά το ματς με την ΑΕΚ η πρόταση ανανέωσης στον Φερέιρα.

Την ερχόμενη Κυριακή τελειώνουν τα play-off μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ και αναμένεται συνάντηση του Δημήτρη Γόντικα με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα
για να εξεταστεί το μέλλον του στην ομάδα. Οι δύο άνδρες θα κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς και κυρίως θα συζητήσουν το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού στην ομάδα, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να καταθέτει και την τελική πρόταση ανανέωσης στον Φερέιρα με την ελπίδα να παραμείνει.

Ο πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα, είναι ακόμα αναποφάσιστος, μιας και αναμένει τις διοικητικές εξελίξεις, αλλά και την έμπρακτη υλοποίηση των δεσμεύσεων που του έχουν δοθεί. Ο Φερέιρα γνωρίζει πολύ καλά πως επίκειται νέα μείωση του μπάτζετ και του δικού του μισθού, αλλά αυτό δεν τον απασχολεί ιδιαιτέρως. Ο μισθός και το μπάτζετ δεν αποτελούν τροχοπέδη για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, εφόσον αναλάβει κατ' αποκλειστικότητα το αγωνιστικό πλάνο και σχεδιασμό και υπάρξουν προϋποθέσεις διοικητικής σταθερότητας, δύο στοιχεία που θεωρεί πολύ σημαντικά για τη λήψη απόφασης για παραμονή του, παρά την πίεση που του ασκείται από την οικογένειά του. Η συζυγός του Ζουλμίρα και τα παιδιά του προσπαθούν να τον πείσουν να σταματήσει την προπονητική, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες για το αν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό ή θα σταματήσει την καριέρα του. Επιθυμία του κόσμου του Παναθηναϊκού και του Γιάννη Αλαφούζου, σύμφωνα με δηλώσεις του, είναι να βρίσκεται πάντως και του χρόνου στο τιμόνι της ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα