apofasi pou den eynoei ton Panathinaiko!

Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου μόνο 5 εκατομμυρίων ευρώ θέλουν να προκηρύξουν στον Παναθηναϊκό, απόφαση που δεν είναι προς όφελος της ΠΑΕ!
Προβληματισμός επικρατεί στον κόσμο του Παναθηναϊκού για τις σκέψεις να προκηρυχθεί νέα ΑΜΚ της τάξεως των 5 εκατομμυρίων ευρώ. Εφόσον ισχύουν τα δημοσιεύματα που έφεραν στο φως την είδηση, τότε εξυπακούεται πως μιλάμε για απόφαση που δεν
είναι προς όφελος του Τριφυλλιού!

Το ποσό που χρειάζεται η ΠΑΕ για να μπορέσει να ανασάνει είναι 15 εκατομμύρια ευρώ και όχι 5 εκατομμύρια. Αν δεν συγκεντρωθούν από τους μετόχους τα απαραίτητα χρήματα για να καλυφθεί όλο το ποσό, τότε θα μείνουν αδιάθετες μετοχές και εδώ καλείται και ο κόσμος να συνδράμει.

Μην ξεχνάμε πως με το πλαφόν των 300 μετοχών και με τιμή μετοχής 0.33, ο απλός φίλαθλος θα είχε τη δυνατότητα να γίνει μικρομέτοχος μόνο με 99 ευρώ και να βοηθήσει σημαντικά και ουσιαστικά τον Σύλλογο. Ακόμα και μέλη που έχουν ήδη εγγραφεί στην Παναθηναϊκή Συμμαχία είναι πολύ πιθανό να αγόραζαν μετοχές της ΠΑΕ.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα αν η απόφαση νέας ΑΜΚ της τάξης των 5 εκατομμυρίων ευνοεί τον Σύλλογο ή όχι.
Keywords
Τυχαία Θέματα