A.M.K. 5 ekatommyriwn eurw

Σύμφωνα με δημοσίευμα, στον Παναθηναϊκό σκέπτονται η επόμενη ΑΜΚ που θα προκηρυχθεί να είναι ύψους μόνον 5 εκατομμυρίων ευρώ! Συνάντηση Αλαφούζου με επιχειρηματίες...
Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να προκηρύξει νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στη σημερινή (26/7) Γενική Συνέλευση του Δ.Σ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sporday», στην ΠΑΕ σκέπτονται η ΑΜΚ να είναι της τάξεως των 5 εκατομμυρίων ευρώ, αντί των 15 εκατομμυρίων
που ήταν η προηγούμενη! Στην ουσία, το καθαρό διαθέσιμο ποσό της θα είναι ακόμα μικρότερο, από τη στιγμή που ήδη στα ταμεία έχουν μπει 2.091.617 ευρώ από τους Ανδρέα Βγενόπουλο, Αδαμάντιο Πολέμη και την Παναθηναϊκή Συμμαχία, και περιμένουν να μετοχοποιηθούν.

Σοβαρό πρόβλημα ενσκήπτει και με το πλαφόν, αφού όλα συνηγορούν ότι η επόμενη ΑΜΚ θα προκηρυχθεί χωρίς αυτό. Επομένως, δεν επιτρέπει στους οπαδούς του Τριφυλλιού τη δυνατότητα να διαθέσουν χρήματα απ' ευθείας για μετοχές και να γίνουν μικρομέτοχοι, από τη στιγμή που θα υπάρχει κατώτατο όριο συμμετοχής το λιγότερο 50.000 ευρώ, όπως ορίζει ο νόμος.

Ως εκ τούτου, όσοι επιθυμούσαν να πάρουν μέρος με 99 ευρώ και να αγοράσουν 300 μετοχές της ΠΑΕ (ή με υψηλότερα ποσά 1.000 ή 5.000) στην ΑΜΚ, όπως θεωρητικά μπορούσαν να κάνουν στην τρέχουσα, δεν θα έχουν τη δυνατότητα!
Συνάντηση Αλαφούζου με επιχειρηματίες

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε την Δευτέρα συνάντηση με 12 επιχειρηματίες ώστε να βοηθήσουν οικονομικά τον Παναθηναϊκό στην δύσκολη οικονομική φάση που βρίσκεται. Γεγονός είναι ότι ο ιδρυτής της Συμμαχίας περίμενε μεγαλύτερη συμμετοχή από τον κόσμο, αλλά δεν έχει παράπονο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ συναντήθηκε στην οικία του πρώην προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νίκου Ρισβά με 12 επιφανείς φίλους της ομάδας, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος και τους ανέλυσε το πλάνο της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Ο Γιάννης Αλαφούζος συζήτησε για πολλά θέματα και αναφέρθηκε κυρίως στο οικονομικό κομμάτι ζητώντας την στήριξη των 12 για να αυξηθούν τα χρήματα τόσο από τους ίδιους, όσο και από τον κύκλο επαφών τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα