«Ψαλίδι» στον Τοτσέ

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο Παναθηναϊκός θα προτείνει μείωση αποδοχών στον Τοτσέ, εναρμονισμένη με την απόδοσή του...

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, στα πλαίσια της σφικτής οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί, έχει έλθει ήδη σε συμφωνία με την πλειονότητα των ποδοσφαιριστών για μείωση των συμβολαίων τους. Μάλιστα, σκοπεύει να εφαρμόσει αυτή τη μείωση βάσει της απόδοσης που (θα)
έχουν οι παίχτες της ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρει η αθλητική εφημερίδα "Live Sport", οι άνθρωποι του Τριφυλλιού προτίθενται να αναπροσαρμόσουν τις αποδοχές του Χοσέ Τοτσέ. Στον επιθετικό είχε προσφερθεί πέρισυ ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, συγκριτικά με την αξία του, από τη διοίκηση Γόντικα, αφού έχει λαμβάνειν κάθε έτος 500.000 Ευρώ.

Η νυν διοικούσα επιτροπή κρίνει πως ο ποδοσφαιριστής αμοίβεται υπερβολικά, ιδίως σε μία περίοδο που ο σύλλογος μάχεται κάθημερινά για να ορθοποδήσει. Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, θα προταθεί στον Τοτσέ ένα μεγάλο ψαλίδισμα των αποδοχών του, της τάξεως του 60%, με τις απολαβές του να ανέρχονται σε 150.000 Ευρώ.

Μέλλει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Ισπανού κι αν αυτό το μέτρο εφαρμοστεί και σε άλλους ποδοσφαιριστές του ρόστερ που έχουν μείνει ανέγγιχτοι από περικοπές.
Keywords
Τυχαία Θέματα