Άμεση ανάγκη για στόπερ

Άμεση αναγκαιότητα για τον Παναθηναϊκό η απόκτηση κεντρικού αμυντικού, με τον Άντρε Πίντο της Ολανένσε να είναι το φαβορί.
Η συμφωνία του Σεντρίκ Καντέ με τη Σοσό, η λύση της συνεργασίας με τον Ματίας Μπιάρσμιρ και η διαφαινόμενη αποχώρηση του Γιόσου Σαριέγκι αδειάζουν το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα
είχε επικοινωνία με τη διοίκηση του Τριφυλλιού, στην οποία ζήτησε την άμεση απόκτηση ενός στόπερ, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ εν όψει των προκριματικών αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ στα τέλη Ιουλίου. Ο Φερέιρα θέλει να έχει τον ποδοσφαιριστή στην έναρξη της προετοιμασίας, προκειμένου να έχει χρόνο να δέσει το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Διότι πλην του Μπουμσόνγκ, που αναμένεται να μείνει, έστω και με μείωση αποδοχών, ο μοναδικός διαθέσιμος μπακ είναι ο Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος θα έχει υποχρεώσεις την περίοδο εκείνη με την Εθνική Νέων.

Ο επικρατέστερος για τη θέση του στόπερ στον Παναθηναϊκό είναι ο 22χρονος Αντρέ Πίντο της Πόρτο. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποκτήσει τον Πορτογάλο με τη μορφή δανεισμού, όπως αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στην Ολανένσε έχοντας 26 συμμετοχές με 2 γκολ.

Όπως αναφέρει πάντως η εφημερίδα «η Πράσινη», έχουν προταθεί ήδη κάποιοι παίκτες από την Ελλάδα για την συγκεκριμένη θέση, με τον Θοδωρή Τριποτσέρη να είναι ένας από αυτους. Ο έλληνας στόπερ έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό και προέρχεται από τις ακαδημίες του Τριφυλλιού. Βέβαιον πάντως είναι πως ο Παναθηναϊκός, πέραν του Πίντο, θα κινηθεί και για δεύτερο κεντρικό αμυντικό εάν αποχωρήσει ο Γιόσου Σαριέγι τελικώς.
Keywords
Τυχαία Θέματα