Πώς οραματίζεται ο Φερέιρα το Τριφύλλι

Έναν Παναθηναϊκό πιο γρήγορο σε όλα τα επίπεδα φέρεται να ονειρεύεται ο Φερέιρα, δίδοντας προτεραιότητα στο καλό κλίμα στα αποδυτήρια του Τριφυλλιού.
Τον Παναθηναϊκό της επόμενης περιόδου έχει αρχίσει να οραματίζεται ήδη ο Φερέιρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «η Πράσινη» η επόμενη μέρα του Τριφυλλιού περιλαμβάνει μία ομάδα που θα είναι κατά μία τουλάχιστον ταχύτητα γρηγορότερη. Αυτό τουλάχιστον
είναι το πλάνο του Φερέιρα. Και η ταχύτητα δεν αφορά μόνο στα πόδια, αλλά και στη σκέψη.

Θέλει παίκτες που να μπορούν να «τρέχουν» την μπάλα, να καλύπτουν χώρους και να ανεβάζουν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού σε χρόνο dt. Ομοίως, αυτοί θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να πιέζουν με αποτελεσματικότητα και να αποτρέπουν τον αιφνιδιασμό από τον αντίπαλο.

Με αυτό το πλάνο στο νου, ο Φερέιρα έχει ήδη απλώσει τα δίχτυα του, ειδικά στην αγορά της Πορτογαλίας που την γνωρίζει πολύ καλά και αναζητεί λαβράκια από την ιβηρική χώρα.
«Στρατιώτες του Παναθηναϊκού»
Πέρα από τον αγωνιστικό σχεδιασμό ο Φερέιρα έχει ξεκάθαρες προθέσεις και σε ό,τι αφορά στα αποδυτήρια. Για να μπορέσει να δημιουργηθεί μια καλή ομάδα με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν, πρέπει να υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο πορτογάλος τεχνικός θέλει τα αποδυτήρια να λειτουρογύν υποδειγματικά, με πειθαρχία, χωρίς όμως να αναγκαστεί να την επιβάλλει ο ίδιος.Κοινώς, ο Φερέιρα περιμένει από τους παίκτες του να είναι «στρατιώτες» του Παναθηναϊκού και να συμβάλλουν από την πλευρά τους στην διατήρηση του οικογενειακού κλίματος, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα