Τα «καλά» και τα «κακά» παιδιά της Παιανίας

Ασυναρτησίες από την «εφημερίδα όλων των Παναθηναϊκών» που ισχυρίζεται πως ο Φερέιρα δεν θέλει τον απείθαρχο Κατσουράνη, χωρίς όμως να εξηγεί τους λόγους που τον εμπιστεύτηκε σε 59 παιχνίδια...

Το καλό παιδί της Παιανίας είναι ο Γιόσου Σαριέγκι, ενώ το κακό ο Κώστας Κατσουράνης, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ», δημοσιεύματα
της οποίας δημιουργούν στους φιλάθλους υπόνοιες για... σκοπιμότητες.

Χθες (14/6) η ΠΡΑΣΙΝΗ αλλά και τα δύο έντυπα που ανήκουν στον όμιλο Μπόμπολα (GOAL, ΕΘΝΟΣ) ανέφεραν πως οι λόγοι που δεν θέλει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον Κώστα Κατσουράνη είναι το υψηλό του συμβόλαιο και η άσχημη συμπεριφορά του εντός αποδυτηρίων.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο και η επιχείρηση «συμμάζεμα» ξεκίνησε.

Σήμερα η εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» που ανήκει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο γράφει:

«Δεν την απαιτεί (ο Φερέιρα, την πειθαρχία των παιχτών), θέλει να την κερδίζει, ενώ αν δεν τα καταφέρει ύστερα από 1-2 προσπάθειες με κάθε παίκτη, πολύ απλά παύει να ασχολείται και τον... διαγράφει μονομιάς! Τακτική που ουσιαστικά έπιασε τόπο την περασμένη σεζόν, αλλά και πάλι ανησυχητικά κρούσματα υπήρχαν. Παρότι... πνίγηκαν μέσα στο γενικό καλό κλίμα».

Η εφημερίδα που είτε σκόπιμα είτε χωρίς να το θέλει (το αποτέλεσμα όμως έχει σημασία) φέρνει αναστάτωση και δημιουργεί προβλήματα είναι καλό να απαντήσει πώς γίνεται ο Φερέιρα να εμπιστεύτηκε τον Κατσουράνη σε 59 αγώνες, από τη στιγμή που υπήρχαν –όπως ισχυρίζεται- κρούσματα απειθαρχίας!

Και συνεχίζει η ίδια εφημερίδα να εξυμνεί τον Γιόσου Σαριέγκι. Συμπτωματικά μιλάμε για έναν από τους παίχτες που αποκτήθηκαν προ πολυμετοχικότητας (σε αντίθεση με τον Κατσουράνη), που αγωνιστικά ήταν συνήθως ο χειρότερος του Παναθηναϊκού (σε αντίθεση με τον Κατσουράνη), που οι φίλαθλοι πλέον ούτε να τον βλέπουν δε θέλουν (σε αντίθεση με τον Κατσουράνη) και που περιέργως πήρε το περιβραχιόνιο, όταν «εκδιώχθηκε» ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Είναι ξεκάθαρο πως η πιθανή παραμονή ενός εκ των Σαριέγκι, Σπυρόπουλου ή ακόμα καλύτερα και των δύο, θα είναι ένα καλό πάτημα για να πέσουν οι ευθύνες στον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ας το κρατήσουμε αυτό. Οι τακτικές είναι γνωστές πλέον. Κάθε στραβοπάτημα θα είναι και χτύπημα προς τον προπονητή. Αφού δεν μπόρεσαν, άλλωστε, να τον απομακρύνουν πριν αρχίσει η σεζόν (αποκτήθηκε από τους κακούς πολυμετοχικούς), τότε είναι βέβαιο πως θα επιχειρηθεί να πέσει όλη η δύσκολη σεζόν πάνω του. Βέβαια, το ότι αποχωρούν όλοι οι καλοί ποδοσφαιριστές ένας ένας και μένουν οι χειρότεροι, το γεγονός πως δεν αποκτούνται αξιόλογοι παρά μόνο φέρελπεις παίχτες δεν είναι ευθύνη του Φερέιρα και δεν πρέπει να το ξεχάσουμε ποτέ. Είναι αποκλειστική ευθύνη του μεγαλομέτοχου που δεν πληρώνει και έχει δημιουργήσει αξεπέραστα χρέη.
Keywords
Τυχαία Θέματα