ON the record: Ο παρκαδόρος που διέλυσε το μαγαζί

Ποιος θα το πίστευε ότι ένα μαγαζί "γωνία" θα γινόταν έρμαιο των διαθέσεων ενός απλού.. παρκαδόρου!
Ποιος είναι ο "τυχερός" που θα αναλάβει στις 8 Μαίου; Με ποιον συνδιαλλέγεται ο επίτιμος πρόεδρος του κινήματος "δεν πληρώνω";Ούτε χτες έγινε διαρροή από τους κύκλους και τις μπουρμπουλήθρες του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Και αυτό αποτελεί από μόνο του είδηση. Τον εκπροσώπησαν επάξια τα ...λιμά. Από σήμερα μπορεί να εμφανιστεί και το βαρύ πυροβολικό. Έχουμε δρόμο μέχρι την επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Μαΐου και κάποιος πρέπει να
συντηρεί καθημερινά το παραμύθι του «εγγυητή» που πάρκαρε και «δεν πληρώνει – δεν ασχολείται».

Τα είπαμε και χτες και να μην κουράζουμε. Ο Παναθηναϊκός έχει μπλέξει και έχει μπλέξει ΑΣΧΗΜΑ. Δεν πρόκειται ούτε για απλή ανικανότητα, ούτε για απλή εμπάθεια ούτε απλώς νια κάποιους ανθρώπους που μπήκαν νια να γίνουν γνωστοί και να βγάλουν και τα απωθημένα τους. Έχουμε περάσει στο επόμενο επίπεδο. Πλέον, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο διάλυσης του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα. Τέτοια καταστροφική μανία δεν εξηγείται αλλιώς.

Η αντίδραση του κυκλώματος στην μπίζνα των... φίλων στον Βοτανικού, αποδεικνύει ότι αυτά που λέμε δεν αποτελούν θεωρία συνωμοσίας. Μόλις κατάλαβαν τι έκαναν, μόλις αντιλήφθηκαν ότι κινδύνευαν να γραφτούν με ακόμα πιο μελανό χρώματα στην ιστορία του Παναθηναϊκού, ξαμόλησαν τους παπαγάλους και προσπαθούσαν απεγνωσμένα να το μαζέψουν.

Ηταν βέβαια πολύ αργά. Το πιάσαμε το νόημα στη συνέλευση – απ’ όπου απουσίαζε για ακόμη μια φορά ο «παρκαδόρος». Στη συνέλευση όπου αρνήθηκε να διορίσει ΔΣ η οικογένεια του «εγγυητή» οδηγώντας την ΠΑΕ προς τη διάλυση. Απλώς, κάποια στιγμή αντιλήφθηκαν το μέγεθος της προδοσίας και τρόμαξαν.

Προσπαθούν λοιπόν από χτες να το μαζέψουν, λέγοντας άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιες φωνές της λογικής που αντέδρασαν στα σχέδια τους και μπόρεσαν να ξυπνήσουν τον κόσμο. Τώρα, μας λένε ότι «με το εξώδικο του Βαρδινογιάννη, ο Βγενόπουλος και ο ερασιτέχνης μπορούσαν να ορίσουν ΔΣ». Έτσι λέει το καινούργιο χαρτάκι που πήραν οι παπαγάλοι γιατί το προχτεσινό έλεγε «μπορούσε ο Βγενόπουλος μόνος του» και το χθεσινό ότι «μπορούσε ο Βγενόπουλος με τον ερασιτέχνη»...

Οι άνθρωποι, εκτός από άσχετοι, εκτός από αντι-παναθηναϊκοί είναι και άκρως επικίνδυνοι. Κατάφεραν μέσα σε τριάντα χρόνια να διαλύσουν την ομάδα – αυτοκράτειρα της Ελλάδας. Σε όλα τα επίπεδα. Και αντί να σκύψουν το κεφάλι και να αποχωρήσουν με δημόσια συγνώμη πληρώνοντας τα χρέη τους και αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους, εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τους πάσης φύσεως «στρατούς» για να μένουν στο αφρό και να παριστάνουν τους εγγυητές.

Ας θυμηθεί κάποιος που βρίσκονταν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού πριν σκάσουν μύτη, και πού βρίσκεται τώρα. Και βγαίνουν σήμερα οι παπαγάλοι και μας λένε «δεν πληρώνουν – δεν ασχολούνται».

Πήγαν δέκα άτομα να πάρουν ένα μαγαζί που πήγαινε κατά διαόλου, αλλά ο ιδιοκτήτης το έπαιζε
Keywords
Τυχαία Θέματα