Vergis Goal Kerkyra kasetes



O πολύπειρος διευθυντής της αθλητικής εφημερίδας Goal Βασίλης Βέργης στο σημερινό σχόλιό του καταλήγει: «Ενα βήμα πριν από το θαύμα η Κέρκυρα. Ενα βήμα τής απομένει. Για να δούμε...»

Ο δημοσιογράφος – χειρούργος, μιας και τη στήλη του τη γράφει με το... νυστέρι, ο οποίος με τις συνήθως ερυθρόλευκες τσιρίδες του βάλλει κατά δικαίων και αδίκων, ειρωνεύεται τους πάντες και τα πάντα, όχι μόνο δεν περνάει στο ντούκου τη νίκη της Κέρκυρας στο «Γ. Καραϊσκάκης»,
αλλά δεν ασχολείται καν με το γεγονός ότι ΟΛΕΣ οι στοιχηματικές εταιρείες έπαψαν να δέχονται στοιχήματα για το ΚέρκυραΟΦΗ.

Σίγουρα, αυτό το στοιχείο από μόνο του δεν αποτελεί καμία απόδειξη για τίποτα. Ούτε το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει φιλικές σχέσεις με τον ΟΣΦΠ και του δίνει στη μέση της περιόδου τον τερματοφύλακά του χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα. Ούτε το γεγονός ότι στις συνομιλίες που κατέγραψαν πέρυσι οι αρχές ο γενικός διευθυντής της Κέρκυρας Νίκος Λυράκης ακούγεται να μιλάει με τον αντιπρόεδρο της Σούπερ Λίγκας και πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης Γιώργο Μποροβήλο για διαιτητές.

Οχι, όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία. Σε καμιά δεκαριά χρόνια θα επιληφθεί η δικαιοσύνη και μετά θα επιληφθεί και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αλλωστε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας τα πάντα είναι καθαρά και ο πρωταθλητής διδάσκει ήθος. Λογικά το ίδιο θα κάνουν και οι μαθητές – ακόλουθοί του. Οσοι βέβαια, τον ακολουθούν πιστά και δεν «χάνονται» στον δρόμο. Για αυτούς υπάρχει πιο χαμηλή κατηγορία. Για παραδειγματισμό.
Keywords
Τυχαία Θέματα