Θέλει το EURO ο Αλμέιδα

13:37 8/6/2012 - Πηγή: AEK365

Το 2004 η Πορτογαλία έφτασε στον τελικό του EURO αλλά, λόγω Ελλάδας, δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο ωστόσο τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή σύμφωνα με τον Ούγκο Αλμέιδα ο οποίος δεν έκρυψε την επιθυμία του οι Πορτογάλοι να στεφθούν Πρωταθλητές Ευρώπης στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας.

Σε δηλώσεις του ο διεθνής επιθετικός τόνισε: "Ελπίζω η Πορτογαλία να κερδίσει τον τίτλο. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και θέλουμε πολύ να κατακτήσουμε

το EURO. Το 2004 φτάσαμε στον τελικό αλλά δεν τα καταφέραμε. Ελπίζω πως φέτος θα είναι η χρονιά μας".
Για το τουρνουά του EURO ο Αλμέιδα δήλωσε: "Πρόκειται για ένα σύντομο τουρνουά. Είναι πιθανό να μην δούμε τις καλύτερες ομάδες να φτάνουν στον τελικό. Κάθε διοργάνωση κρύβει εκπλήξεις και είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις. Το EURO είναι το πιο δύσκολο τουρνουά στον κόσμο, μερικοί το χαρακτηρίζουν πιο δύσκολο και από το Παγκόσμιο Κύπελλο".
Ο Αλμέιδα αναφέρθηκε και στον συμπαίκτη του τον Κριστιάνο Ρονάλντο λέγοντας: "Ο Ρονάλντο είναι για εμένα ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και είναι απόλυτα φυσιολογικό να... τραβάει την προσοχή. Ωστόσο, το ποδόσφαιρο δεν παίζεται με έναν παίκτη και έτσι ο Κριστιάνο χρειάζεται μια ομάδα που να μπορεί να τον στηρίζει ώστε να μπορεί να αποδώσει. Πιστεύω πως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα που θα επιτρέψει τόσο σε αυτόν, όσο και σε άλλους, να ξεχωρίσουν κατά την διάρκεια της διοργάνωσης".
Για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Γερμανία, ο Ούγκο Αλμέιδα δήλωσε: "Η Γερμανία είναι σπουδαία ομάδα με εκπληκτικούς παίκτες. Είμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο και όλες οι ομάδες έχουν την δυνατότητα να τερματίσουν πρώτες. Ωστόσο, εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και ελπίζουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα