H Intimissimi λανσάρει τη νέα συλλογή - NERO

Πάντα το φθινόπωρο σηματοδοτεί την αρχή, την αλλαγή, το νέο. Ο φετινός Οκτώβρης για την INTIMISSIMI ξεκινά με μια μοναδική κίνηση – έκπληξη: Την πρώτη της, μαύρη-δερμάτινη σειρά εσωρούχων. Αυτή η special συλλογή θα πωλείται αποκλειστικά σε επιλεγμένα σημεία πώλησης αλλά και μέσω e-commerce.
Nero, στα ιταλικά σημαίνει μαύρο και αυτό που πετυχαίνει η ομώνυμη σειρά είναι να εισάγει με δυναμικό αισθησιασμό το leather mood
στις προσωπικές μας στιγμές.

Πρόκειται για τρεις προτάσεις, με πρωταγωνιστή το μαύρο δέρμα, που ξεχωρίζουν για το καθαρό όραμα αποπλάνησης και γοητείας που εκπέμπουν. Ένα δερμάτινο κορσέ, ένα Brazilian σουτιέν με ενίσχυση, ψηλόμεση ζώνη, g-string και tube bra.
Ο φωτογράφος Raphael Mazzucco, αποθέωσε με το φακό του αυτές τις δερμάτινες προτάσεις , σε 6 υπέροχα μοντέλα, σε 6 σαγηνευτικά νέα πρόσωπα. Το concept της φωτογράφησης χρησιμοποιεί το υγρό στοιχείο αφού το νερό συμβολίζει την πηγή της ζωής και της αναγέννησης στο πλαίσιο μιας σαγηνευτικής ατμόσφαιρας: ξανθά, ανακατεμένα μαλλιά σε σκληρό και άγριο φόντο όπως είναι ένας ραγισμένος τοίχος από τούβλα, ένα αντιφατικό παιχνίδι ανάμεσα στα παλιά εργαλεία και τη σύγχρονη ομορφιά του μοντέλου, close-ups σε λάγνα χείλη κι έντονα βαθιά βλέμματα, σε πρόσωπα που ιντριγκάρουν το μάτι του φωτογράφου και όχι μόνο.
Η μαύρη δερμάτινη, capsule collection αποπνέει ένα αποφασιστικό sexy image που αγγίζει τα όρια της σκοτεινής πλευράς. Το location παραμένει τυπικά ιταλικό: μια φάρμα που παραπέμπει στην εξοχή, ενώ οι αποχρώσεις παίζουν ανάμεσα στο άσπρο και το μαύρο.
Η INTIMISSIMI χρησιμοποιεί αυτά τα original lingerie προϊόντα ώστε να αποκαλύψει μια νέα μορφή αποπλάνησης: τρία δερμάτινα σχέδια με υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές που εκπροσωπούν εξολοκλήρου το πνεύμα του brand.
SHOPPING INFO: Οι τιμές ξεκινούν από €29.99 για τα Brazillian slip και string, €59,90 για το tube bra και τη ψηλόμεση ζώνη, €69,90 για το padded bra και €99.90 για τον κορσέ, το star lingerie piece –που είναι ιδανικό για να φορεθεί κι ως εξώρουχο, με ένα sexy λευκό πουκάμισο ή με μια ψηλόμεση φούστα.
Η συλλογή Nero διατίθεται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης ΙΝΤΙΜΙSSIMI: Ερμού 17 (Αθήνα), Athens Mall (Μαρούσι), Athens Metro Mall (Λ. Βουλιαγμένης 237), Ιωάννου Μεταξά 41 (Γλυφάδα), Χαιμαντά 13, (Χαλάνδρι), 1821, αρ.20 (Ηράκλειο Κρήτης), Ευγενίου Βουλγάρεως 81, (Κέρκυρα), Κούμα 3 (Λάρισα), Κορίνθου 218 (Πάτρα), Τσιμισκή 31, Θεσσαλονίκη, Ερμού 140 (Βόλος)
Keywords
Αναζητήσεις
intimissimi
Τυχαία Θέματα