Συνεδριάζει σήμερα η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

08:34 5/10/2023 - Πηγή: Emea.gr

Σήμερα το απόγευμα θα συνεδριάσει, στις 16:30, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Οι εργασίες της συνεδρίασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα της Γερουσίας, θα ξεκινήσουν με ομιλία του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

Πολλά είναι τα μέλη που περίμεναν εναγωνίως αυτή την συνεδρίαση για πολλούς λόγους. Αφενός, για να ακούσουν τις θέσεις του νέου Προέδρου τους, καθώς πρόσφατες είναι οι δηλώσεις αρκετών μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που είπαν δημόσια πως δεν έχουν γνωρίσει από κοντά τον Στέφανο Κασσελάκη και δεν γνωρίζουν τις θέσεις του.

Γεγονός,

που αρκετοί αστειευόμενοι σε «πηγαδάκια» σχολίασαν ως αντικείμενο μελέτης παγκοσμίως. «Να τοποθετείται ένας νέος πρόεδρος στο πρώτο κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης και να μην έχει προηγηθεί γνωριμία με τα μέλη του κόμματος. Αυτό δεν έχει γίνει πουθενά», ακούσαμε πρωτοκλασάτα στελέχη να σχολιάζουν. 

Το δεύτερο αντικείμενο που περιμένουν πολλά μέλη από τον νέο πρόεδρο είναι να ορίσει τομεάρχες και κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους. Τουτέστιν, αναμένονται ανακοινώσεις για πρόσωπα και ρόλους, όπου και πάλι σίγουρα θα υπάρχουν «γκρίνιες».

Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θα συσπειρωθεί ή θα καταλήξει σε διάσπαση σίγουρα θα φανεί στο επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ προς το παρόν τα περισσότερα μέλη, που δεν βλέπουν με θετικό μάτι τον Στέφανο Κασσελάκη, τηρούν σιγή ιχθύος λόγων των Αυτοδιοικητικών Εκλογών. 

Keywords
Αναζητήσεις
synedriazei-simera-i-ko-tou-syriza-ps.htm
Τυχαία Θέματα