Μανώλης Χριστοδουλάκης: Δεν αξίζουν οι πολίτες Περιφερειάρχες επαίτες του κ. Μητσοτάκη

07:16 5/10/2023 - Πηγή: Emea.gr

Με καλά ζυγισμένους τους αντιπολιτευτικούς τόνους και εμφανή προσήλωση στην «πολύ βαριά κληρονομιά των μεγάλων αλλαγών που επέφερε το ΠΑΣΟΚ στη χώρα και σημάδεψαν την Μεταπολίτευση», ο Χριστοδουλάκης Μανώλης, Βουλευτής Ανατολικής Αττικής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, επιχειρεί μέσα από την αποκλειστική συνέντευξή του στο GOV NEWS μία αυστηρή προσέγγιση των επίκαιρων διλημματικών, όσο και παράταιρων πολιτικών φαινομένων των ημερών

μας.

Παρά την σημαντική αύξηση των εκλογικών ποσοστών του Κινήματος, απέχοντας μόλις 15 έδρες από αυτές της αξιωματική αντιπολίτευσης, και τον φρέσκο αέρα που προσέδωσε στην φυσιογνωμία του η νεοεκλεγμένη ηγεσία και η πλειοψηφία της κοινοβουλευτικής ομάδας, όπως παραδέχεται ο κ. Χριστοδουλάκης «βρισκόμαστε σε μία φάση επανεκκίνησης και ανανέωσης, οικοδομώντας καθημερινά μία νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους Έλληνες πολίτες».

Ο νεαρός πολιτικός δεν διστάζει να ανατρέξει στο πρόσφατο «βαρύ» παρελθόν των Μνημονίων, επιχειρώντας να αποδώσει τα του Καίσαρος σε όσους «ξεστόμιζαν βολικά ψέματα» στον Ελληνικό λαό… «την περίοδο που δώσαμε μάχη να κρατήσουμε τη χώρα στο ευρώ και την Ε.Ε. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πετροβολούσαν από τις πλατείες και έχτιζαν πολιτικές καριέρες με όρους λαϊκισμού» αναφέρει.

Στον ίδιο λαϊκισμό που εσχάτως λαμβάνει και χαρακτηριστικά αλαζονείας, κατά τον κ.Χριστοδουλάκη, από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και το δηλωμένο αυτοδιοικητικό του στοίχημα «13 στα 13 στις Περιφέρειες». Δεν αξίζουν οι πολίτες Περιφερειάρχες που θα αρέσκονται στον ρόλο του χειροκροτητή ή του επαίτη του κ. Μητσοτάκη. Αυτό το μήνυμα θέλουμε να αποτυπωθεί και στην κάλπη της Κυριακής, δηλώνει στο GOV NEWS ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Ενώ, αιχμηρός εμφανίστηκε ο 32χρονος ηλεκτρολόγος μηχανικός και πολιτικός, και απέναντι στην «εκκωφαντική» διαρροή στελεχών από το κόμμα του, την τελευταία 10ετία. «Στην πολιτική προσφέρεις, επειδή θέλεις να αλλάξεις τα πράγματα γύρω σου, όχι επειδή έχεις φανταστεί τον εαυτό σου να διαδραματίζει – με κάθε κόστος – κάποιον ρόλο. Και στο τέλος της ημέρας αυτό που μετρά είναι η αξιοπιστία» διαπιστώνει φλεγματικά.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Μανώλη Χριστοδουλάκη, Βουλευτή Ανατολικής Αττικής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, στην ιστοσελίδα GOV NEWS

 
Keywords
Αναζητήσεις
manolis-christodoulakis-den-axizoun-oi-polites-perifereiarches-epaites-tou-k-mitsotaki.htm
Τυχαία Θέματα