Η Fortinet προωθεί την κουλτούρα της διαφάνειας και της ασφάλειας

09:36 21/5/2024 - Πηγή: Emea.gr

Τη δέσμευσή της για υπεύθυνη και ριζική διαφάνεια εδραιώνει η Fortinet, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, που πρωτοστάτησε στη σύγκλιση δικτύου και ασφάλειας. Υπενθυμίζεται ότι είναι μία από τις πρώτες εταιρείες κυβερνοασφάλειας που υπέγραψε το εχέγγυο Secure by Design της CISA.

Αυτό το εχέγγυο συμπληρώνει τις ήδη υπάρχουσες πρακτικές ασφάλειας λογισμικού της Fortinet και ορίζει επτά στόχους, συμπεριλαμβανομένων των υπεύθυνων «vulnerability disclosure» πολιτικών.

Μέσω των συνεργασιών της, η Fortinet συνεισφέρει

στην καταπολέμηση των κυβερνοεπιθέσεων και του κυβερνοεγκλήματος, τονίζοντας πως η αποκάλυψη των τρωτών σημείων μίας εταιρείας δεν την καθιστά αδύναμη.

Αντιθέτως, η ανακάλυψη και η δημοσιοποίηση των ευπαθειών μίας επιχείρησης μπορούν να ενδυναμώσουν το σύστημα ασφαλείας της, καθώς το 70% των vulnerabilities εντοπίζονται από τους ίδιους τους επαγγελματίες ασφαλείας, με τους hackers να αποτελούν ένα μικρό ποσοστό των απειλών.

Ως ιδρυτικό μέλος του Network Resilience Coalition, του Joint Cyber Defense Collaborative (JCDC) και του World Economic Forum’s Centre for Cybersecurity (C4C), η εταιρεία συνεργάζεται με διάφορους εταίρους για την ανταλλαγή πληροφοριών και την ανάπτυξη λύσεων, που θα ενισχύσουν την ασφάλεια του διαδικτύου. Με αυτόν τον τρόπο, η Fortinet προωθεί μια κουλτούρα διαφάνειας και ασφάλειας σε όλο τον κλάδο της κυβερνοασφάλειας.

Keywords
Αναζητήσεις
i-fortinet-proothei-tin-koultoura-tis-diafaneias-kai-tis-asfaleias.htm
Τυχαία Θέματα