Levante Ferries: Η «κιτρινόμαυρη» ακτοπλοϊκή που χαράσσει πορείες επιτυχίας στο Ιόνιο

11:01 25/6/2023 - Πηγή: Emea.gr

Με στόχο να κατακτήσει το Ιόνιο ιδρύεται το 2014 από τον Γιώργο Θεοδόση η Levante Ferries, μια νεωτεριστική εταιρεία στον χώρο της ελληνικής ακτοπλοΐας, με χαρακτηριστικό της γνώρισμα τη διχρωμία κίτρινο- μαύρο. Την ίδια χρονιά αγοράζει και το πρώτο της πλοίο, το οποίο, ύστερα από μια εντυπωσιακή μετασκευή, μετατρέπεται σε… υπερόπλο, χάρη στο οποίο δρομολογείται η γραμμή Κυλλήνη- Ζάκυνθος. Η ανταπόκριση του κόσμου για το σύγχρονο αυτό πλοίο είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα η εταιρεία

να γίνει αμέσως δημοφιλής και να προχωρήσει σε νέες επενδύσεις.

Ο στόλος της Levante Ferries αποτελείται από έξι πλοία. Πρόκειται για το παγκοσμίως βραβευμένο «Fior di Levante» και τα ιδιαίτερα αγαπητά στο Κεντρικό Ιόνιο, «Mare di Levante», «Ανδρέας Κάλβος» και «Κεφαλονιά». Το πέμπτο πλοίο, «Smyrna di Levante», πρόσφατα μετασκευάστηκε εκτενώς, ανακαινίστηκε πλήρως και αναβαθμίστηκε τεχνολογικά, κάτι που συνέβαλε στη βράβευσή του σε διεθνές επίπεδο. Ένα ακόμη πλοίο, το «Contessa di Levante», αποκτήθηκε πρόσφατα και επίσης μετασκευάζεται εκτενώς αυτή τη στιγμή, προκειμένου να εναρμονιστεί με τα υψηλά πρότυπα της εταιρείας και να δρομολογηθεί στο Ιόνιο, ανεβάζοντας τον πήχη της εξυπηρέτησης στην περιοχή, ακόμα πιο ψηλά. 

Τα υπερσύγχρονα πλοία και οι προηγμένες υπηρεσίες ξηράς που εξυπηρετούν χιλιάδες νησιώτες, επισκέπτες και επαγγελματίες, έχουν χαρίσει στη Levante Ferries δύο βραβεία στην κατηγορία «Passenger Line Of The Year» στην Ελλάδα, με γνώμονα πάντα την άριστη εξυπηρέτησή τους με ασφάλεια, αξιοπιστία, συνέπεια, άνεση και πολυτέλεια. Στην ταχεία εδραίωση και συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας, καθοριστικό ρόλο έπαιξαν τα έμπειρα στελέχη που πλαισιώνουν τη Levante Ferries, η προσέγγισή της στα ακτοπλοϊκά ζητήματα και η κατανόηση των ολοένα και αυξανόμενων αναγκών των κατοίκων στις περιοχές τις οποίες εξυπηρετεί. 

Τον Δεκέμβριο του 2022, η «κιτρινόμαυρη» εταιρεία ανακηρύχθηκε για δεύτερη φορά- μετά το 2019- ως η καλύτερη ελληνική επιβατική ακτοπλοϊκή εταιρεία της χρονιάς.  Όπως και το 2019, έτσι και το 2022, κατέκτησε το βραβείο στην κατηγορία «Passenger Line of the year», η οποία αφορά στην ακτοπλοΐα και στην εσωτερική κρουαζιέρα.  

Εξάλλου, από την ίδρυσή της έως και σήμερα, η Levante Ferries θέτει ως κυρίαρχο στόχο την παροχή των πλέον ποιοτικών και αξιόπιστων υπηρεσιών σε κάθε νησί της θαλάσσιας περιοχής όπου δραστηριοποιείται. Έχοντας ως γνώμονα το να μην υπάρχει ούτε ένας αποκλεισμένος νησιώτης στο Ιόνιο, καλεί όσους δεν έχουν ακόμα προγραμματίσει τις διακοπές τους, να κλείσουν τα ακτοπλοϊκά τους με τη Levante Ferries και να ζήσουν ένα αξέχαστο ταξίδι στα καταγάλανα νερά του Ιονίου. 

Keywords
Αναζητήσεις
levante-ferries-i-kitrinomavri-aktoploiki-pou-charassei-poreies-epitychias-sto-ionio.htm
Τυχαία Θέματα