Ο Διευθυντής της Google σε Αγγλία και Ιρλανδία κατηγορεί την LG για την έλλειψη των Nexus 4

Goodbyte

Πολλά λάθη κατά την αγορά των Nexus 4 από το Google Play Store, κάποια από αυτά τα βρήκαμε μπροστά μας και εμείς κατά την αγορά του smartphone, αλλά υπάρχουν και άλλα τραγελαφικά λάθη από την Google τα οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Υπάρχουν πελάτες που παρήγγειλαν την πρώτη φορά που ανέβηκε το Nexus 4 στο

Play Store, δηλαδή στις 13 Νοεμβρίου, και δεν έχουν λάβει ακόμα τις συσκευές τους ενώ πελάτες που παρήγγειλαν πριν μερικές μέρες έχουν λάβει τις συσκευές τους.

Συνεχίζοντας με τα τραγελαφικά, υπάρχουν πελάτες που δεν τους ενημέρωσε κανείς πότε θα γίνει η χρέωση και δεν είχαν τα απαραίτητα χρήματα στην τράπεζα χάνοντας την χρέωση της Google και έτσι πηγαίνει πιο πίσω η παραγγελία τους. Πάνω σε αυτά και άλλα λάθη προστίθεται και η μηδενική σχεδόν επικοινωνία από την Google και το αδιάφορο support που έχουν με τα αυτοματοποιημένα emails.

Σήμερα στο Google Plus o Διευθυντής της Google σε Αγγλία και Ιρλανδία έβγαλε μία δήλωση ζητώντας συγνώμη για την πολύ κακή επικοινωνία της Google με τους πελάτες της και έριξε το φταίξιμο στη έλλειψη Nexus 4, στην LG.

Ξέρω ότι αυτό που περνάτε είναι απαράδεκτο και όλοι εργαζόμαστε ακόμα τη νύχτα και τα Σαββατοκύριακα για να επιλύσουμε αυτό το ζήτημα. Οι προμήθειες από τον κατασκευαστή είναι μικρές, και η επικοινωνία μας έχει λάθη. Μπορώ να προσφέρω την ανεπιφύλακτη συγγνώμη για την υπηρεσία μας και τις αποτυχίες της επικοινωνίας σε αυτή τη διαδικασία.

Για εκείνους που έλαβαν αρχικά μια εκτίμηση για αποστολή σε 3-5 ημέρες, τώρα οι παραγγελίες σας είναι σε εξέλιξη για αποστολή. Μπορείτε να αναμένετε μια ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου νωρίς αυτή την εβδομάδα, η οποία θα περιλαμβάνει τις πληροφορίες που χρειάζονται για τη παρακολούθηση της αποστολής. Αν και αρχικά θα χρεωθούν πλήρως τα μεταφορικά, θα λάβετε μια πίστωση για αυτά σύντομα.

Όσοι έλαβαν εκτιμήσεις για αποστολή πριν τα Χριστούγεννα, αναμένουμε την επεξεργασία των παραγγελιών σας, και αποστολή αυτών μέσα στην εβδομάδα.

Αντιλαμβάνομαι ότι οι άνθρωποι που αγόρασαν το Nexus 4 τόσο νωρίς είναι μεταξύ των πλέον αφοσιωμένων και πιστών χρηστών μας και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φτιάξουμε τα πράγματα.

Συγνώμη και πάλι.

Dan

Εδώ να συμπληρώσουμε πως υπάρχει site που μαζεύει υπογραφές για να μάθει τι έγινε και η υποστήριξη της Google ήταν τόσο χάλια και μπορείτε να το βρείτε εδώ. Αναμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί το θέμα και πότε θα φτάσουν στον προορισμό τους τα Nexus 4 που παρήγγειλε το Goodbyte.gr… Μέχρι τότε υπομονή…

Keywords
Τυχαία Θέματα