LG Optimus L3, Το αξιόλογο και οικονομικό Android smartphone [hands-on video review]

Το LG Optimus L3 είναι ένα από τα πιο αξιόλογα Android smartphones της “μικρής” κατηγορίας, καθώς συνδυάζει το ελκυστικό design με αξιοπρεπή τεχνικά χαρακτηριστικά. Με τιμή μόλις στα 139 ευρώ, θα βρεθεί σίγουρα στις πρώτες προτιμήσεις πολλών καταναλωτών.

Εξωτερικά χαρακτηριστικά

– Εμφάνιση

Πρόκειται πιθανότατα για το ομορφότερο κινητό της κατηγορίας του, αφού το μεταλλικό χρώμα του πλαισίου της οθόνης και το “τραχύ” πίσω πλαστικό, σου δημιουργούν την αίσθηση της ποιότητας. Φυσικά όταν το πιάσεις στα χέρια σου, καταλαβαίνεις ότι το πλαίσιο είναι εξ’ ολοκλήρου φτιαγμένο από πλαστικό και ότι το πίσω μέρος δεν είναι και τόσο ωραίο στην αφή. Ακόμα κι έτσι, το LG Optimus L3 παραμένει ένα πολύ ποιοτικό κινητό για τα μέτρα του και η εξωτερική του εμφάνιση θα το ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα “σκέτα” Android smartphones.

Τα κουμπιά του είναι καλά τοποθετημένα και αφήνουν καλή αίσθηση σε κάθε πάτημα, ενώ η οθόνη των 3.2 ιντσών έχει αρκετά σκληρή επικάλυψη και δεν θα σας φοβίζει με την ποιότητα της.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά – Απόδοση

Το LG Optimus L3 θα καταφέρει με άνεση να ικανοποιήσει με την απόδοση του και τον πιο απαιτητικό (για κινητό σε αυτή τη κατηγορία πάντα). Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα κατά την καθημερινή του χρήση και δεν θα το δείτε να “χωλαίνει” κατά την χρήση του για internet browsing. Η οθόνη των 320

Keywords
Τυχαία Θέματα