Samsung, Πρόκειται να λανσάρει το δικό της Cloud;

Λέτε στις 3 Μαίου να δούμε την Samsung, πέρα από την ανακοίνωση του πολυαναμενόμενου Samsung Galaxy SIII, να λανσάρει και το δικό της Cloud; Θα μοιάζει λέτε με το iCloud;

Εδώ και αρκετό καιρό ακούμε ότι η Samsung δουλεύει πάνω στο δικό της Cloud, το οποίο θα ακούει στο όνομα S-Cloud.

Σήμερα λοιπόν κυκλοφορεί στον τεχνολογικό κόσμο η φήμη ότι το νέο αυτό Cloud είναι έτοιμο και ότι πρόκειται να λανσαριστεί στο event που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, μαζί με την ανακοίνωση του Samsung Galaxy SIII.

Μπορεί να μην είμαστε σίγουροι γι’ αυτό που σας λέμε καθώς αποτελεί μία απλή φήμη, όμως πραγματικά ευχόμαστε να γίνει κάτι τέτοιο. Εσείς τι λέτε;

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πολλές πληροφορίες όσον αφορά την εν λόγω υπηρεσία. Ακούγεται όμως ότι θα μοιάζει πάρα πολύ στο iCloud της Apple με τη μόνη διαφορά ότι δεν θα υπάρχει περιορισμός στον τύπο του περιεχομένου που θα μπορεί ο χρήστης να κάνει upload.

Τέλος λέγεται ότι η Samsung καθυστέρησε να λανσάρει την υπηρεσία καθώς δεν μπορούσε να βρει κάποιον “κατάλληλο” συνεργάτη για να στήσει την υπηρεσία. Τελικά απ’ότι φαίνεται συνεργάστηκε με την Microsoft με σκοπό να σιγουρέψει ότι το Cloud θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως.

Καλό ακούγεται. Για να δούμε…

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα