Apps Week Report #7, Μαγεία, μυστικισμός και λειτουργικότητα…

Σήμερα έχουμε περίεργη διάθεση εσωτερικής αναζήτησης και θέλουμε να την «ψάξουμε» λίγο. Είναι λίγο αυτός ο υπερβατικός καιρός που λέγεται άνοιξη αλλά συμπριφέρεται ως χειμώνας, οι εφαρμογές που αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε εδώ, το γεγονός ότι μπήκαμε στο τριπάκι να βάλουμε και Bada εφαρμογές και άλλαξε το feng shui του άρθρου…

…το ότι μεγαλώνουμε και παραξενεύουμε, το γεγονός ότι φτάσαμε αισίως στον αριθμό 7 της εβδομαδιαίας μας αναφοράς (ο οποίος

αριθμός 7 είναι μαγικός, αφού -σύμφωνα με το νόμο του Miller- o μέσος ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να κρατήσει 7 συν-πλην 2 αντικείμενα στην άμεση μνήμη του-κάτι σαν τη RAM ενός PC), ή όλα αυτά μαζί; Κανείς δεν ξέρει… Διαβάστε και εσείς, γιατρέ μου και αναμένουμε διάγνωση asap!

Κάθε Παρασκευή νέα στήλη στο Techblog, Apps Week Report.
————————————————————————————————————————————

Pocket
Λειτουργικό: Android
Tιμή: Δωρεάν
Link

«Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»…λαϊκό ευφυολόγημα, για όσους ασχολούνται με αυτά. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, έχουμε αναγωγή στον app-άνω κόσμο, όπου μία πασίγνωστη εφαρμογή ονόματι Read it Later, μεταλλάχθηκε, μετεξελίχθηκε, ρούφηξε με λαχτάρα και μυστικισμό όλο το wind of change που φυσάει εκεί έξω (ναι υπάρχει και μάλιστα σε μορφή bits, τι δεν μας πιστεύετε;) και επαναπαρουσιάζεται ενώπιον των αχόρταγων για νέες προτάσεις Android χρηστών. Εκεί που σκοντάφτεις λοιπόν επί της οθόνης σε μύρια όσα άρθρα του Web θέλεις να διαβάσεις αλλά δεν βρίσκεις το χρόνο να το κάνεις real time, έρχεται η app να σου δώσει λύση, με το να τα κρατά στο μαγικό της χώρο, για να μπορείς να τα διαβάσεις αργότερα με το πάσο σου και την γαληνεμένη ηρεμία που απαιτεί καθε φόρτωμα του σκληρού δίσκου του κάθε εγκεφάλου με επιπρόσθετα χρήσιμα ή άχρηστα data. Λιώστε στο διάβασμα, ελεύθερα και απενεχοποιημένα!

————————————————————————————————————————————

Remote Eye
Λειτουργικό: Bada
Τιμή: Δωρεάν
Link

Οι προσευχές σας εισακούστηκαν, η δύναμη του λαού έφερε την αλλαγή (ακολουθεί πολιτική διαφήμιση: πάντοτε έτσι γίνεται και ας κάνουν κάποιοι το παν για να μας πείσουν για το αντίθετο…), αλλά αμαρτία δεν ήταν να μην γράφουμε και για το καημένο το Bada δυο αράδες; Να λοιπόν, που είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας φέρουμε στο Apps Week Report σε επαφή με Bada apps. Ξεκινάμε με μία από εκείνες που θα σας κάνουν να νιώσετε θεοί, αφού θα μπορείτε να παρακολουθείτε από απόσταση το σπίτι σας ή άλλους ανθρώπους, όπως τα παιδιά σας κλπ. Ο λόγος σας θα είναι θεϊκή εντολή, ένα SMS είναι αρκετό για να κινηθεί μία διαδικασία ενεργοποίησης δεδομένων συσκευών που θα σας στείλουν ό,τι τους ζητήσετε. Ποτέ άλλοτε η παρακολούθηση του χώρου σας δεν ήταν πιο εύκολη και εσείς θα μπορείτε πλέον να νιώθετε ότι τηλεχειρίζεστε τα πάντα.

————————————————————————————————————————————

Text To Speech
Λειτουργικό: BlackBerry Tablet 2.0
Τιμή: Δωρεάν
Link

Ήρθε ο καιρός που θα γίνουν αλήθεια αυτά που υπήρχαν γραμμένα στα κεί

Keywords
Τυχαία Θέματα