HTC One X, Πλησιάζει το update που θα φέρει την “Τάξη” στην μπαταρία! [update: ήρθε!]

Το HTC One X είναι η ναυαρχίδα της εταιρίας, καθώς η διεθνής του έκδοση έχει το τετραπύρηνο τέρας NVIDIA Tegra 3. Όμως, από την στιγμή της κυκλοφορίας του, πολλοί χρήστες είναι δυσαρεστημένοι με την διαχείριση ενέργειας του γίνεται στο κινητό, με αποτέλεσμα η μπαταρία να στερεύει γρήγορα.

Ευτυχώς, η HTC έχει επενδύσει πολύ στην

συγκεκριμένη σειρά (HTC One) και δεν θέλει να αφήσει το θέμα με την μπαταρία να πάρει διαστάσεις. Γι αυτό, το update για την επίλυση του προβλήματος είναι κοντά. Επιπλέον το update 1.28.401.9, πρόκειται να διορθώσει μικροπροβλήματα, καθώς και τα αποτελέσματα των benchmark.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του HTC One X είναι: τετραπύρηνος επεξεργαστής NVIDIA Tegra 3 στο 1.5GHz, οθόνη 4.7 ιντσών HD Super LCD 2 με ανάλυση 1280×720 pixel, μνήμη RAM 1GB, εσωτερική μνήμη 32GB, κάμερα 8 megapixel με δυνατότητα εγγραφής βίντεο 1080p και κάμερα μπροστά 1.3 Megapixel.

Το πάχος της συσκευής είναι 8.9 χιλιοστά και το βάρος 130 γραμμάρια. Το κινητό έχει ήχο Beats Audio και η οθόνη του προστατεύεται από Gorilla Glass. Τέλος, η μπαταρία του είναι 1800mAh.

Αν σας έρθει το update, πείτε μας τις εντυπώσεις σας.

update: στο δικό μας HTC One X ήρθε!

Keywords
Τυχαία Θέματα