Google, Τι λέει για την ήττα της Samsung από την Apple

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν την μεγάλη νίκη της Apple απέναντι στην Samsung αλλά όχι η Google. Δείτε λοιπόν την επίσημη απάντηση της Google για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Όπως

σας είχαμε πριν και μερικές ημέρες, μία από τις μεγαλύτερες μάχες που έχουμε δει μέχρι και σήμερα τελείωσε με νικητή την Apple απέναντι στην Samsung, η οποία θα πρέπει να δώσει πάνω από €1 δις ως αποζημίωση.

Όλοι λοιπόν περιμέναμε πως και πως να δούμε το σχόλιο της Google πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, δεν συμφωνείτε; Σήμερα λοιπόν η Google απάντησε επίσημα και φαίνεται πως δεν θέλει να πάρει μέρος, αλλά το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να πείσει τον κόσμο ότι το Android δεν πρόκειται να επηρεαστεί ούτε στο ελάχιστο από την ιστορία αυτή.

Δείτε παρακάτω την επίσημη απάντηση της Google.

The court of appeals will review both infringement and the validity of the patent claims. Most of these don’t relate to the core Android operating system, and several are being re-examined by the US Patent Office. The mobile industry is moving fast and all players — including newcomers — are building upon ideas that have been around for decades. We work with our partners to give consumers innovative and affordable products, and we don’t want anything to limit that.

Keywords
Τυχαία Θέματα