LG Optimus G, Όλα τα επίσημα χαρακτηριστικά του νέου υπερόπλου

Μπορεί η IFA να ξεκινάει στο τέλος της εβδομάδας, όμως πολλοί κατασκευαστές θέλουν την προσοχή στραμμένη στα προϊόντα τους από σήμερα. Για το LG Optimus G σας μιλήσαμε με σχετική ακρίβεια πριν λίγες μέρες. Σήμερα σας έχουμε τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά, που συγκεντρώνουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!

Μέσα από το Twitter επέλεξε η LG να μας γνωστοποιήσει τα επίσημα χαρακτηριστικά του νέου της flagship.

Μας είπε σχεδόν τα πάντα, εκτός από το όνομα, συνεπώς κι εμείς θα κρατήσουμε το Optimus G μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Όπως είχαμε προβλέψει χωρίς ιδιαίτερα στοιχεία στα χέρια μας, ο επεξεργαστής θα είναι ο νέος Qualcomm Snapdragon S4 Pro, ο οποίος θα συνοδεύεται φυσικά από την σούπερ κάρτα γραφικών Adreno 320. Μαζί με τη μνήμη των 2GB RAM, το hardware αυτό σηκώνει άνετα την ανάλυση των 1280×768 pixels και υπόσχεται επιδόσεις που δεν έχουμε ξαναδεί.

Ταυτόχρονα, η LG ανακοίνωσε ότι η οθόνη της συσκευής θα έχει λόγο PPI ίσο με 320, κάτι που αν συνδυαστεί με την ανάλυση που ανακοινώθηκε (και με ελάχιστα μαθηματικά ) τότε καταλαβαίνουμε ότι η ακριβής διαγώνιος θα είναι 4.66-4.67 ίντσες ή αλλιώς όμοια με εκείνη του Samsung Galaxy S III. Εκτός από την ανάλυση, η LG έχει έναν ακόμα λόγο να είναι περήφανη για τη συγκεκριμένη οθόνη, αφού η φωτεινότητα της θα φτάνει τα 470nits και θα καταναλώνει 70% λιγότερη ενέργεια σε λευκό φόντο. Φυσικά θα είναι τεχνολογίας RGB IPS και θα φέρει το όνομα True HD IPS+.

Οι δύο τελευταίες καινοτομίες που ανακοινώθηκαν, έχουν να κάνουν με την τεχνολογία αφής, η οποία πλέον ενσωματώνει στο πάνελ της οθόνης και μειώνει το πάχος κατά 30%, όπως και με την νέα γενιά μπαταρίας, η οποία υπόσχεται μεγαλύτερο κύκλο ζωής (800 φορτίσεις) και 60% μεγαλύτερη αυτονομία στα ίδια mAh!

Το νέο superphone θα το δούμε στην IFA 2012 και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο στην Κορέα και μέσα στο φθινόπωρο στις παγκόσμιες αγορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα