Το Mega επενδύει στην μυθοπλασία: Αυτές είναι οι έξι νέες σειρές που θα βλέπουμε όλοι φέτος

20:00 23/9/2021 - Πηγή: iPop

Το Mega επέστρεψε δυναμικά με νέο ανανεωμένο πρόγραμμα έχοντας δώσει ιδιαίτερη βάση στην ψυχαγωγία και την μυθοπλασία. Οι νέες σειρές του Mega έχουν ήδη ξεκινήσει να προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση ενώ στην διάρκεια της σεζόν περιμένουμε και άλλες μεγάλες πρεμιέρες. Σημαντικοί σκηνοθέτες και σεναριογράφοι, όπως ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, επιστρέφουν με φρέσκιες ιδέες που θα ανανεώσουν την Ελληνική τηλεόραση.

Όλα τα μεγάλα

ονόματα που έχει συγκεντρώσει το MEGA για την νέα τηλεοπτική σεζόν

Οι νέες σειρές του Mega

Η Γη της Ελιάς

Σε σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου και σενάριο της Βάνας Γεωργίου, το δίδυμο των μεγάλων επιτυχιών, επιστρέφει με την νέα σειρά “Η Γη της Ελιάς”. Ένα ερωτικό δράμα που εκτυλίσσεται στην καρδιά της Μάνης, την Αρεόπολη. Είναι η εποχή του μαζέματος της ελιάς, μια δραστηριότητα που κανείς και τίποτα δε μπορεί να σταματήσει. Η ιστορία µας ξεκινάει ένα συνηθισμένο απόγευμα, όταν η 23χρονη Μυρτάλη Βρεττάκου φεύγει από το πατρικό της για να πάει να συναντήσει τον 27χρονο αγαπημένο της, Στέφανο Καπερνάρο. Λίγο αργότερα όμως, το ερωτικό τους κρησφύγετο τυλίγεται στις φλόγες και η τύχη των δύο ερωτευμένων παιδιών αγνοείται. Στο αρχοντικό των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ο πατριάρχης της οικογένειας, ο Ιπποκράτης Βρεττάκος, είναι βαριά άρρωστος. Με το θάνατό του, οι ισορροπίες εντός της οικογένειας ανατρέπονται, τα προσωπεία πέφτουν και σκοτεινά μυστικά αναδύονται. Στη σκληροτράχηλη γη της ελιάς, ο γδικιωµός (εκδίκηση) στήνει καρτέρι στον έρωτα…

Το Αύριο Μας Ανήκει

Μια σειρά με πολλούς παλιούς καλούς και αγαπημένους ηθοποιούς, σε σκηνοθεσία Βασίλη Ντούρου και σενάριο Γιάννη Σκαραγκά, μας κρατάει συντροφιά καθημερινά στις 18:40 το απόγευμα. Μια ξαφνική έκρηξη έρχεται να ταράξει την ήσυχη ζωή μιας παραθαλάσσιας κοινότητας της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Μια μητέρα ψάχνει τον γιο της ανάμεσα στα θύματα. Όταν τον βρει ζωντανό, οι ήδη εύθραυστες ισορροπίες της οικογένειας θα κλονιστούν από την ξαφνική του σύλληψη. Στην περιπέτεια που αναστατώνει τη ζωή της, μοναδική σύμμαχος είναι η εξαφανισμένη της αδελφή, που επιστρέφει μετά από δύο δεκαετίες.

Η οικογένεια προσπαθεί να επουλώσει τα τραύματά της και ολόκληρη η πόλη πασχίζει να ξεπεράσει καλά κρυμμένα μυστικά. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει μία μητέρα για να προστατέψει την οικογένεια της; Το «Αύριο μας ανήκει» είναι μια σειρά αμείωτης συναισθηματικής έντασης και καταιγιστικών ανατροπών, με πρωταγωνιστές καθημερινούς ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν το σωστό και να προστατέψουν τους αγαπημένους τους.

Κομάντα και Δράκοι

Μια σειρά διαφορετική από όλες τις άλλες, με μεταφυσικό περιεχόμενο, ήρθε να συστήσει στην Ελληνική τηλεόραση ένα νέα είδος μυθοπλασίας που δεν έχουμε συνηθίσει στην χώρα μας. Μια νεανική μεταφυσική περιπέτεια μυστηρίου που έρχεται να μας κάνει και πάλι παιδιά. Ο Γιώργος, ένα χαρισματικό 11χρονο αγόρι, μετακομίζει με τον πατέρα του και τα αδέλφια του σε ένα χωριό στην Κρήτη αναζητώντας μια νέα αρχή μετά το θάνατο της μητέρας του.

Από το πρώτο κιόλας βράδυ στο νέο τους σπίτι, τα πιο τρομακτικά όνειρα του Γιώργου βγαίνουν αληθινά. Δεν θα τα αντιμετωπίσει όμως μόνος, αφού σύντομα γίνεται μέλος των “Κομάντο”, μιας παρέας ντόπιων παιδιών. Μαζί αναλαμβάνουν την αποστολή να απελευθερώσουν ένα εξίσου “ιδιαίτερο” αγόρι, τον Ντόντο, από τα δεσμά της περιβόητης συμμορίας των Δράκων και να δώσουν ένα τέλος στη βεντέτα που στοιχειώνει το χωριό. Για να τα καταφέρουν θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τη σκοτεινή δύναμη που σπέρνει διχόνοια στο χωριό κάθε εκατό χρόνια.

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα

Μια θεατρική παράσταση που μετρούσε χρόνια επιτυχίας έγινε σειρά και θα προβάλλεται στο Mega από τις 15/10.Σε μια φανταστική κωμόπολη της κεντρικής Ελλάδας, η Πένη και ο Λυκούργος περιμένουν την κόρη τους Λίζα να έρθει από το Λονδίνο που σπουδάζει, για τις καλοκαιρινές διακοπές. Μαζί έρχεται και το αγόρι της, ο Άλφρεντ, που κατάγεται από την Αλβανία αλλά η Λίζα, φοβούμενη τις αντιδράσεις των γονιών της, δεν τους αποκαλύπτει την εθνικότητά του. Κι έτσι αρχίζει ο κύκλος των παρεξηγήσεων.

Οι γονείς της Λίζας πιστεύουν ότι ο Άλφρεντ είναι Άγγλος και μάλιστα λόρδος. Ο γάμος των δύο παιδιών είναι το επίκεντρο της υπόθεσης αλλά το πραγματικό θέμα του έργου είναι τα εθνικά μας ελαττώματα, όπως διαμορφώθηκαν στα τελευταία τριάντα χρόνια. Οι Αλβανοί συμπέθεροι είναι ο καταλύτης, που θα βοηθήσει να ξεδιπλωθούν ο νεοπλουτισμός, η ξιπασιά, ο σουσουδισμός, η απληστία, η ημιμάθεια, η επιπολαιότητα και πάνω απ’ όλα η ανειλικρίνεια, που γίνεται διαρκώς αιτία για αλυσιδωτές φαρσικές επιπλοκές.

Ο Δάσκαλος

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος των μεγάλων επιτυχιών Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε στην μυθοπλασία μετά από χρόνια απουσίας και αφιέρωσης στον κινηματογράφο με μια νέα σειρά που καλεί το φανατικό κοινό του να επιστρέψει. Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει. Η σειρά πραγματοποιεί ήδη τα γυρίσματά της στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα αλλά η επίσημη ημερομηνία της πρεμιέρας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Σκοτεινή Θάλασσα

Ένα πέπλο μυστηρίου απλώνεται πάνω από τη «Σκοτεινή θάλασσα». Η νέα αστυνομική σειρά του MEGA, που φέρει τη σφραγίδα του σπουδαίου σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη, βρίσκεται ήδη σε γυρίσματα και ένα cast επιτυχημένων ηθοποιών άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της ιστορίας. Το σενάριο υπογράφουν οι: Ζαχαρίας Μαυροειδής, Σπύρος Κρίμπαλης, Κωστής Σαμαράς.

Ένας χημικός με διεθνή καριέρα, που ζει στο εξωτερικό, πληροφορείται για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του. Τώρα πρέπει να επιστρέψει σε μια πόλη που τον εγκατέλειψε και την εγκατέλειψε κι αυτός, δύο χρόνια πριν, το Μεσολόγγι. Θα παλέψει με τα φαντάσματα του παρελθόντος κι ένα μυστήριο που δεν λύθηκε ποτέ: την εξαφάνιση της κοπέλας του.

Mega

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το Mega επενδύει στην μυθοπλασία: Αυτές είναι οι έξι νέες σειρές που θα βλέπουμε όλοι φέτος εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
mega, mega, εξι, σειρες, νέα, δραμα, βομβα mall, συλληψεις, κρητη, ελλαδα, αθηνα, κερκυρα, instagram, σαμαρας, μυστήριο, ipop, google, news, Αντωνης Σαμαρας, βασιλικος γαμος, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, www.google.gr, Καλή Χρονιά, κοινωνια, instagram, ipop, ημερομήνια, βγαινουν, αλβανια, γαμος, θεμα, ιπποκρατης, καριερα, λονδινο, μητερα, νησι, ονειρα, ονοματα, προγραμμα, τηλεοραση, τυχη, news, αρθρο, αλβανοι, απληστια, αρεοπολη, βραδυ, βρισκεται, γεωργιου, γινεται, γονεις, γυρισματα, δασκαλος, δυναμη, δειτε, διχονοια, δωσει, διδυμο, εγινε, εκρηξη, εποχη, ερχεται, ζαχαριας, ζωη, ιδεες, ειδος, κυκλος, κωμοπολη, λιζα, μεσολογγι, μυστήριο, μικρο, μυστικα, ομαδα, οικογενεια, παιδια, παξους, προβληματα, πρωταγωνιστες, σεζον, σεναριο, συντομα, σειρα, συλληψη, σκηνοθετες, σκηνοθεσια, σπιτι, σφραγιδα, τιρανα, το αγορι, φαντασματα, φεστιβαλ, αγορι, αρρωστος, χωρα, καρδια, σπυρος, σωστο, τριαντα, θεματα, βεντετα
Τυχαία Θέματα