Ξέρεις πώς είναι μια αληθινή Woman;

17:05 3/11/2014 - Πηγή: iPop

Δεν ξέρεις πώς είναι μία αληθινή γυναίκα; Τι στοιχεία αυτή έχει και τι αντιπροσωπεύει; Η μουσικοθεατρική παράσταση Woman είναι εδώ για να σου λύσει όλες τις απορίες που μπορεί να έχεις και να σου δείξει την διαδρομή της γυναικείας προσωπικότητας στο πέρασμα του χρόνου.

Η παράσταση Woman έρχεται ξανά στο θεατρικό σανίδι για να ανοίξει το δεύτερο κύκλο των παραστάσεών

της στις 3 Νοεμβρίου στο θέατρο Ροές. Γυναίκες που πήγαν κόντρα στο κατεστημένο, γυναίκες που ανέτρεψαν τα στερεότυπα, και «πολέμησαν» για τα δικά τους θέλω αναλύουν συμπεριφορές και στοχεύουν στην εξέλιξη. Εξετάζοντας την αλλαγή των σχέσεων κατακτούν τον αιώνα και αφήνουν το δικό τους στίγμα.

Πρόκειται για μία αναδρομή στο παρελθόν από την εποχή των μύθων μέχρι και την σύγχρονη εποχή που διανύουμε έχοντας έντονο το στοιχείο του επίκαιρου αλλά και του χιούμορ. Η συγκεκριμένη παράσταση είναι βασισμένη σε πολύχρονες έρευνες όχι μόνο της ελληνικής αλλά και της διεθνούς πραγματικότητας. Πραγματεύεται την ανάγκη για επικοινωνία, τα δικαιώματα για αναγνώριση και στοχεύει στην πραγματική ισότητα των δύο φύλων. Συμπεριφόρες ακραίες, επικριτικές και πολλές φορές απρόβλεπτες, δίνουν το παράδειγμα ότι οι καιροί άλλαξαν αλλά «στενά» μυαλά συνεχίζουν να υπάρχουν. Πολλοί άντρες θεωρούν τις γυναίκες είδος κατώτερο αυτές, όμως, συνεχίζουν να παλεύουν και να αποδεικνύουν ότι μπορούν να καταφέρουν τα πάντα.

Info!

Woman
Διεύθυνση: Ιάκχου 16,Γκάζι
Τηλέφωνο: 2103474312
Τιμή εισιτηρίου: 10 και 14 Ευρώ
Προγραμματισμένη Πρεμιέρα: 3/11

The post Ξέρεις πώς είναι μια αληθινή Woman; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα