Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2021

12:42 7/3/2021 - Πηγή: iPop

Τη Δευτέρα 8 Μαρτίου ξεκινούν οι αιτήσεις για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2021. Το διάστημα που θα μπορούν οι μαθητές να δηλώσουν την αίτηση τους θα διαρκέσει έως και τις 19 Μαρτίου.

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2021

Από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου και έως την Παρασκευή 19 Μαρτίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν την αίτησή τους προκειμένου να εξεταστούν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2021.

Ακόμα, οι εγγραφές σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία θα γίνονται έως και το Σάββατο 20 Μαρτίου. Όλες οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά.

Οι παλιοί απόφοιτοι των Γενικών και Εσπερινών Λυκείων μπορούν επίσης να καταθέσουν τις αιτήσεις τους για τις Πανελλήνιες 2021 από τις 8 έως και τις 19 Μαρτίου. Οι μαθητές των Λυκείων έχουν ήδη συμπληρώσει τις αιτήσεις τους. Όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις πανελλήνιες εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.

Όλοι οι μαθητές της τελευταίας τάξης σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, στο διάστημα από 8 έως και 19 Μαρτίου, που έχουν ήδη υποβάλει τη δήλωση συμμετοχής για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2021 θα χρειαστεί να συμπληρώσουν τις Αιτήσεις-Δηλώσεις τους. Η υποβολή των Αιτήσεων – Δηλώσεων των αποφοίτων για συμμετοχή στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του Γενικού και του Επαγγελματικού Λυκείου για το έτος 2021 θα γίνει στο Λύκειο αποφοίτησης ή στο πλησιέστερο στην κατοικία του αποφοίτου Λύκειο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2021 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα