Εσύ πόσα στ’ αλήθεια γνωρίζεις για την Ημέρα της Γυναίκας;

18:31 6/3/2021 - Πηγή: iPop

Η Ημέρα της Γυναίκας που γιορτάζεται στις 8 Μαρτίου, προορίζεται για όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Όπως είπε η γνωστή ηγέτης για τα δικαιώματα των γυναικών Gloria Steinem, «Η ιστορία του αγώνα των γυναικών για ισότητα δεν ανήκει σε καμία φεμινίστρια, ούτε σε καμία οργάνωση, αλλά στις συλλογικές προσπάθειες όσων ενδιαφέρονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα.” Εσύ πόσα στ’ αλήθεια γνωρίζεις για την Ημέρα της Γυναίκας;

Εσύ πόσα γνωρίζεις για την Ημέρα
της Γυναίκας;

Τόλμα και εσύ να κάνεις το τεστ και ίσως εκπλαγείς από το πόσα πράγματα στην ουσία δε γνωρίζεις για αυτή τη μεγάλη μέρα. Όπως για παράδειγμα το πότε ξεκίνησε να θεωρείται μεγάλη γιορτή, πόσες γυναίκες έχουν κάποιο ηγετικό ρόλο στα διάφορα κράτη ή ακόμα αν πραγματικά πρόκειται για γιορτή, διαμαρτυρία ή και τα δύο. Ακόμα μπορεί να ανακαλύψεις ότι τα χρώματα που χαρακτηρίζουν αυτή τη μέρα δεν είναι ένα αλλά περισσότερα.

Οι πληροφορίες για την Ημέρα της Γυναίκας είναι πολλές και είναι πιθανό ότι θα πιαστείς αδιάβαστη καθώς οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και πολλές φορές οι τελευταίες αγνοούνται. Ωστόσο καθώς πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό ιστορικό γεγονός καλό είναι να είσαι όσο περισσότερο ενημερωμένη μπορείς ώστε να ξέρεις ακριβώς τι γιορτάζουμε και για ποιο λόγο! Καλή επιτυχία!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Εσύ πόσα στ’ αλήθεια γνωρίζεις για την Ημέρα της Γυναίκας; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εσύ, Ημέρα, Γυναίκας,esy, imera, gynaikas