Ξεχωρίσαμε 5 αγαπημένα κομμάτια απ’ την συλλογή Diane von Furstenberg x H&M HOME που θα θέλεις κι εσύ στο σπίτι σου!

20:44 10/5/2021 - Πηγή: iPop

Τον τελευταίο χρόνο αφιερώσαμε πολύ περισσότερο χρόνο στο σπίτι μας απ’ ό,τι συνήθως κι αυτό μας έφερε πιο κοντά με τον χώρο μας. Η ανάγκη μας για ένα πολυλειτουργικό, άνετο, οργανωμένο και διακοσμημένο με βάση το γούστο μας σπίτι έγινε προτεραιότητα. Για την Diane von Furstenberg, το lockdown λειτούργησε ως μια ευκαιρία να εκτιμήσει τον κήπο της περισσότερο από ποτέ. Και κάπως έτσι γεννήθηκε η συλλογή Diane von Furstenberg x H&M HOME!

Παίρνοντας έμπνευση

απ’ την ανάγκη της να φτιάξει τον χώρο της, η Furstenberg σχεδίασε μια ολόκληρη συλλογή σε συνεργασία με τους σχεδιαστές του H&M Home.

H Diane von Furstenberg είναι γνωστή για τις δημιουργίες της και ειδικά για τα wrap dresses της και τα ζέρσεϊ φορέματα που έχει σχεδιάσει, ενώ έχει εμπνεύσει πολλούς σχεδιαστές μπαίνοντας ακόμα και σε μουσεία! Εδώ και 5 δεκαετίες ασχολείται με το στιλ της γυναίκας και τώρα ήρθε η ώρα να ασχοληθεί με το στιλ του σπιτιού μας, όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Η συλλογή που δημιούργησε για το interior design δεν ξεφεύγει απ’ το αγαπημένο της στιλ, καθώς αποτελείται από τολμηρά εμπριμέ μοτίβα.

Τι περιλαμβάνει η συλλογή Diane von Furstenberg x H&M HOME;

Η σειρά αποτελείται από 31 κομμάτια, ανάμεσα στα οποία βρίσκουμε:

Ριχτάρια και μάλλινες κουβέρτεςΚαλύμματα μαξιλαριώνΔιακοσμητικά κουτιάΔίσκουςΣετ με φλιτζάνια και πιατάκιαΒάζα και δοχείαΑφίσες με quotes της σχεδιάστριαςΚεριά σε εμπριμέ γυάλινα δοχεία

Το αγαπημένο της άρωμα είναι το κεχριμπάρι, το οποίο περιέχεται σε όλα τα μεγάλα κεριά της συλλογής, ενώ είναι διαθέσιμα κι άλλα κεριά με άρωμα κεδρόξυλο, σανδαλόξυλο και πεύκο.

Η συλλογή Diane Von Furstenberg H&M HOME περιλαμβάνει εμβληματικά εμπριμέ μοτίβα. Το “Diane” το σχεδίασα πριν από 20 χρόνια, όταν ξεκίνησα την εταιρεία μου, ενώ το μοτίβο χειλιών είναι εμπνευσμένο από τις προσωπογραφίες που μου έφτιαξε ο Andy Warhol. Προσωπικά, λατρεύω τα animal prints – το ζεβρέ είναι απόλυτα DVF – και τα ζωηρά πορτοκαλί και ροζ χρώματα, αλλά και τα μονόχρωμα μαύρα και λευκά που δείχνουν πολύ κομψά. Όλη η συλλογή είναι υπέροχη και ανυπομονώ να την μοιραστώ με όλους

Όσα ξεχωρίσαμε απ’ την συλλογή Diane von Furstenberg x H&M HOME

Σετ με κουτιά

Κασπώ με μοτίβα

Σετ με φλιτζάνια και δίσκο

Μαξιλαροθήκη

Αρωματικά κεριά

Μπορείς να δεις εδώ όλα τα κομμάτια της συλλογής.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ξεχωρίσαμε 5 αγαπημένα κομμάτια απ’ την συλλογή Diane von Furstenberg x H&M HOME που θα θέλεις κι εσύ στο σπίτι σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα