Ξέχασαν τρίχρονο αγοράκι κλειδωμένο σε σχολικό για 3 ώρες

19:40 30/10/2019 - Πηγή: iPop

Τρόμος για δύο γονείς και το παιδάκι τους. Οι υπεύθυνοι του σχολείου ξέχασαν το αγοράκι στο σχολικό κλειδωμένο για 3 ώρες. 

Όπως έγινε γνωστό, το αγοράκι, το οποίο μεταφερόταν με σχολικό απ’ το σπίτι του στον ιδιωτικό παιδικό σταθμό, έμεινε μόνο του για τρεις ολόκληρες ώρες, αφού ο οδηγός και οι δύο συνοδοί το ξέχασαν και αποχώρησαν, θεωρώντας πως είχαν αποβιβαστεί όλα τα παιδιά.

Έτσι, έμεινε μόνο του κλειδωμένο το αγοράκι στο σχολικό λεωφορείο. Η δασκάλα του μικρού πήρε τηλέφωνο τους γονείς να τους ρωτήσει γιατί το παιδάκι δεν είχε πάει σχολείο

και εάν ήταν άρρωστο, και τότε οι γονείς έντρομοι είπαν πως το είχαν δώσει το πρωί στο σχολικό.

Πώς συνέβη το περιστατικό με το κλειδωμένο αγοράκι στο σχολικό

Το τρίχρονο αγοράκι και ο εξάχρονος αδερφός του είχαν επιβιβαστεί από τις 07:30 το πρωί στο λεωφορείο που θα τους μετέφερε στο σχολείο τους.

Η μητέρα τους ήταν στο σπίτι όταν κάποια στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο. Οι υπεύθυνοι τη ρώτησαν για ποιο λόγο απουσίαζε το τρίχρονο παιδί της από τον παιδικό σταθμό.

«Αναστατώθηκα, τους είπα πως αποκλείεται να συμβαίνει αυτό, η ίδια είχα βάλει και τα δύο μου παιδιά στο λεωφορείο. Μου είπαν μισό λεπτό να δούμε αν έγινε κάποιο λάθος ψάχνουν και μου απαντούν πως το παιδί λείπει», δήλωσε η μητέρα.

Μέχρι να φτάσει η μητέρα στο σχολείο το παιδί είχε βρεθεί στο σχολικό, το οποίο ήταν κλειδωμένο στο σχολικό στην αυλή του σχολείου, αλλά ήταν τρομοκρατημένο.

Τόσο ο οδηγός του λεωφορείου, όσο και η διευθύντρια του παιδικού σταθμού κι ο διευθυντής του σχολείου προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στη ΓΑΔΑ με τη διαδικασία του αυτοφώρου όπου προσήχθησαν και δυο συνοδοί του λεωφορείου τους οποίους η μητέρα του τρίχρονου αγοριού δε γνώριζε.

Πλέον, τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη, η οποία θα αποφασίσει σχετικά με την υπόθεση.

Το άρθρο Ξέχασαν τρίχρονο αγοράκι κλειδωμένο σε σχολικό για 3 ώρες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα