Η τρυφερή φωτογραφία του Αθερίδη με τον εγγονό του και το επικό σχόλιο της Καρύδη!

16:16 30/10/2019 - Πηγή: iPop

Ευτυχισμένος παππούς είναι ο Θοδωρής Αθερίδης και δεν διστάζει να το δείξει και να το εκφράσει στα social media. Η τρυφερή φωτογραφία του Αθερίδη με τον εγγονό του και το επικό σχόλιο της Καρύδη!

Η φωτογραφία του Αθερίδη με τον εγγονό του είναι ό,τι πιο τρυφερό θα δεις σήμερα! Η κόρη του, Φωτεινή Αθερίδου, στην οποία έχει και τεράστια αδυναμία πριν από περίπου έναν μήνα έφερε

στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Και φυσικά, η χαρά που έδωσε στην οικογένεια είναι τεράστια. Η οικογένεια βρίσκεται κοντά στον Θοδωρή junior κι έχει κλέψει την καρδιά όλων των μελών της. Και φυσικά ο παππούς Θοδωρής δεν κρύβει κάθε φορά τη συγκίνησή του όταν μιλά για τον εγγονό του αλλά και την κόρη του.

Τώρα ανέβασε μια γλυκιά φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τον κρατά αγκαλιά και τον ταΐζει με το μπιμπερό.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε τους στίχους από ένα τραγούδι του Γιάννη Πάριου, το οποίο κι αφιερώνει στον εγγονό του. «Μετά από σένα που; Να πάω πες μου που; Μετά από σένα τι; Τι ν αγαπήσω τι;», έγραψε στη λεζάντα της πολύ γλυκιάς φωτογραφίας.

View this post on Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα