Ξαναγεμίζουμε τις σακούλες με αποδείξεις λέει ο Αλεξιάδης

13:20 21/2/2016 - Πηγή: iPop

Μάζευε και ας είναι ρώγες και όταν περαστεί η διάταξη βλέπουμε τι κάνουμε με την χαρτούρα των αποδείξεων Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου. Αυτά είπε ο Τρύφων Αλεξιάδης εξηγώντας πως πρέπει να ξαναγεμίζουμε τις σακούλες με αποδείξεις.

Σε δύο βδομάδες θα ξεκαθαριστεί το φορολογικό τοπίο, μέχρι τότε υπάρχει νόμος ο οποίος είναι σε ισχύ και προβλέπει ότι οι φορολογούμενοι πρέπει να μαζεύουν τις αποδείξεις

και «όταν έρθει η διάταξη θα ξεκαθαριστεί τι θα κάνουν με τις αποδείξεις Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου για την τρέχουσα χρονιά» είπε σε ραδιοφωνική συνέντευξη την Κυριακή ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών.

«Προσπαθούμε να δώσουμε κίνητρα για αγορές προϊόντων και υπηρεσιών μέσω πλαστικού χρήματος. Θέλουμε το αφορολόγητο να συνδεθεί με αποδείξεις και πλαστικό χρήμα το οποίο ξεκινά το 2016. Το αφορολόγητο ισχύει για συγκεκριμένες κατηγορίες φορολογουμένων και σε αυτή την κατηγορία πρέπει να δοθεί κίνητρο για την χρήση πλαστικού χρήματος. Για εκείνους που δεν ισχύει το αφορολόγητο δεν μπορεί να υπάρξει κάποιο κίνητρο την συγκεκριμένη στιγμή δεν μας επιτρέπουν τα δημοσιονομικά δεδομένα» εξήγησε ο Τρύφων Αλεξιάδης αναφερόμενος στο πλαστικό χρήμα και την σύνδεσή του με το αφορολόγητο.

Photo:Nick Paleologos / SOOC

The post Ξαναγεμίζουμε τις σακούλες με αποδείξεις λέει ο Αλεξιάδης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα