Μετά τον Τσίπρα, βλέπουν Μητσοτάκη οι αγρότες

13:03 21/2/2016 - Πηγή: iPop

Με τους αγρότες να παραμένουν στα μπλόκα τους μέχρι να δεσμευτεί η Κυβέρνηση για αλλαγές, στις 12:00 την Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η συνάντηση των εκπροσώπων των αγροτών με τον Αλέξη Τσίπρας. Λίγες ώρες αργότερα, και συγκεκριμένα στις 17:00, οι αγρότες θα συναντήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η συνάντηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με τους εκπροσώπους των αγροτών θα γίνει στα γραφεία του κόμματος.

Στην συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα

το παρών θα δώσουν εκπρόσωποι πολλών μπλόκων. Εκπρόσωποι από το μπλόκο των Τεμπών είναι ήδη γνωστό ότι θα βρεθούν στην Αθήνα, ενώ οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας και του Προμαχώνα αναμένεται να κρατήσουν την σκληρή τους στάση και να μην κατέβουν στην Αθήνα για την συνάντηση.

Οι αγρότες από τα Τέμπη δεν φεύγουν από το μπλόκο και τονίζουν πως εάν δεν υπάρχουν δεσμεύσει εκ μέρους της ελληνικής Κυβέρνησης, τότε θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, αποκλείοντας επ’ αόριστον όλες τις διόδους.

Εκπρόσωποι 68 μπλόκων θα κάνουν σύσκεψη στη Νίκαια προκειμένου να αποφασίσουν για περαιτέρω κινητοποιήσεις. Οι εκπρόσωποι αναμένεται να συζητήσουν συνάντηση με τον Α. Τσίπρας, διαφορετική μέρα όμως από τους υπόλοιπους.

Έντονη είναι η αντιπαράθεση Ελλήνων και Βουλγάρων στον Προμαχώνα, με τους Βούλγαρους οδηγούς να έχουν στήσει το δικό τους μπλόκο. Από το Σάββατο το μεσημέρι, οι αγρότες έχουν ανοίξει το σημείο, όμως οι Βούλγαροι απαίτησαν να αποσυρθούν γενικά τα τρακτέρ. Φυσικά αυτό δεν είναι πρόθεση των αγροτών.

Οι αγρότες κλείνουν τον αυτοκινητόδρομο Τριπόλεως- Κορίνθου στο ύψος των διοδίων Νεστάνης από την Κυριακή στις 16:00 μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η παλιά εθνική οδός Τρίπολης- Άργους θα κλείσει επίσης 13:00-17:00.

Ακόμα, η γέφυρα του Ευρώτα θα κλείσει την Κυριακή από τις 18:00 μέχρι τις 20:00.

Και η Αθηνών- Κορίνθου στο ύψος του Ισθμού είναι κλειστή.

Διακοπή στην κυκλοφορία επί του ΠΑΘΕ, από τον κόμβο Αλμυρού μέχρι τον κόμβο Μεγάλου Μοναστηρίου από τις 12:00 μέχρι τις 18:00 από τους αγρότες των Μικροθηβών.

Photo: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

The post Μετά τον Τσίπρα, βλέπουν Μητσοτάκη οι αγρότες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα