Βροχερός ο καιρός- Βελτίωση απ’ το απόγευμα

08:43 8/2/2017 - Πηγή: iPop

Το βροχερό σκηνικό του καιρού θα αλλάξει απ’ το απόγευμα, όποτε και θα παρατηρηθεί εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο βόρειο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει μεταβολή.

Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και μέχρι το πρωί πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με

5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική Μακεδονία αναμένονται τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη όπου πιθανόν τις πρωινές ώρες να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη δυτική Μακεδονία αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές τις πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση. Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά τοπικές νεφώσεις. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές τις πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση. Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και πιθανόν τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά κατά τόπου θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές τις πρωινές ώρες και βαθμιαία εξασθένηση. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

The post Βροχερός ο καιρός- Βελτίωση απ’ το απόγευμα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα