Βρήκαμε τις πιο μαγικές λιμνοθάλασσες στον κόσμο και σε καλούν να τις επισκεφτείς ακόμα και τον χειμώνα!

17:52 29/11/2021 - Πηγή: iPop

Η ομορφιά της φύσης είναι ατελείωτη και όσο την εξερευνάς, τόσο περισσότερο μαγεύεσαι από το μεγαλείο της. Αν δεν έχεις ταξιδέψει ακόμα και βρίσκεσαι στην αναζήτηση προορισμών, μπορείς να σκεφτείς λίγο outside of the box και να μην πας εκεί που πηγαίνουν όλοι. Μία ιδέα που δεν έχεις σίγουρα σκεφτεί είναι οι λιμνοθάλασσες!

Βρήκαμε τις ομορφότερες λιμνοθάλασσες του κόσμου και σου τις παρουσιάζουμε! Επιλέχθηκαν βάσει της δημοτικότητάς τους στους χρήστες του Instagram, από το

JW Marriott Venice Resort and Spa. Ο κατάλογος είναι γεμάτος με μερικά από τα πιο ήσυχα σημεία στον κόσμο. Θα σε κάνουν να θέλεις να σταματήσεις ό,τι κάνεις, να μαζέψεις τις βαλίτσες σου και να φύγεις αμέσως για μια βουτιά.

Πήγαινε ακόμα και τώρα…το νερό είναι ζεστό!

Ταξίδεψε μαζί μας στα ωραιότερα παλάτια του κόσμου μέσα από 12 φωτογραφίες

Οι 5 ομορφότερες λιμνοθάλασσες του κόσμου είναι εδώ και σε περιμένουν! Η Μπλε Λιμνοθάλασσα, Ισλανδία

Με περισσότερες από 100.000 αναρτήσεις στο Instagram σε αυτό το εκπληκτικό σημείο, το εμβληματικό Blue Lagoon είναι ο ηγέτης των λιμνοθαλασσών!

Αυτό το γαλακτερό-μπλε κόσμημα της Ισλανδίας, η Μπλε Λιμνοθάλασσα είναι ένα απόλυτο must-see για τους επισκέπτες της χώρας. Η τεχνητή λιμνοθάλασσα θερμαίνεται από έναν τοπικό γεωθερμικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής σε έναν απολαυστικά εύκρατο κλίμα γύρω στους 37-39 βαθμούς Κελσίου όλο το χρόνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα