10 πράγματα που δεν είναι παράνομα αλλά αν τα κάνεις όλοι θα νομίζουν ότι είσαι ψυχοπαθής

15:46 29/11/2021 - Πηγή: iPop

Εμείς οι άνθρωποι μπορούμε να γίνουμε πάρα πολύ περίεργοι ορισμένες φορές. Αλλά τελικά τι είναι περίεργο και τι όχι; Πότε χαρακτηρίζουμε, άραγε, έναν άνθρωπο ως περίεργο ή μία κατάσταση;

Για κάποιο λόγο όλοι εμείς, χωρίς να το έχουμε συζητήσει μεταξύ μας και χωρίς να μας το έχει αναφέρει κάποιος, έχουμε συμφωνήσει τι να μην κάνουμε. Κι όταν κάνουμε κάτι που δεν πρέπει, όλοι μας κοιτούν περίεργα.

Σαν μπεις στο 550 να είσαι σίγουρος πως θα είναι μακρύς ο δρόμος | Το λεωφορείο με τις 550 στάσεις

Είμαι σίγουρη πως μέχρι τώρα δεν έχεις καταλάβει τίποτα απ’ όσα γράφω, δεν έχεις

καταλάβει καν ποιος είναι ο σκοπός αυτού του άρθρου. Είναι κάτι πολύ απλό! Βρήκαμε ποια πράγματα είναι εντελώς νόμιμα να τα κάνουμε, αλλά αν τα κάνουμε οι υπόλοιποι θα μας κοιτούν λες και είμαστε ψυχοπαθείς και θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σου!

Αν, λοιπόν, νιώσεις περίεργα βλέμματα πάνω σου, βεβαιώσου ότι δεν κάνεις κάτι από τα 10 πράγματα που δεν είναι παράνομα, αλλά εξακολουθούν να είναι περίεργα!

10 πράγματα που δεν είναι παράνομα αλλά αν τα κάνεις όλοι θα σε κοιτούν περίεργα:Να φορέσεις νυφικό στον γάμο κάποιου άλλου Να μπεις σε ένα γεμάτο ασανσέρ και να μην κοιτάξεις προς την πόρτα Να τρέχεις και να έχεις ίσια τα χέρια σου Να βάλεις πρώτα την οδοντόκρεμα στο στόμα σου και μετά να πλύνεις τα δόντια σουΕνώ ψωνίζεις να βγάζεις τα πράγματα που θες από τα καρότσια των άλλων Να βάζεις κραγιόν και να κάνεις eye contact με τον απέναντί σου Να φοράς πρώτα τα παπούτσια σου και μετά να ντύνεσαι Να μιλάς με ανοιχτή ακρόαση στα Μέσα Μαζικής ΜεταφοράςΝα κοιτάς στα μάτια τη νοσοκόμα που σου παίρνει το αίμα Να κυκλοφορείς στον δρόμο με ένα γυάλινο ποτήρι νερό

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 10 πράγματα που δεν είναι παράνομα αλλά αν τα κάνεις όλοι θα νομίζουν ότι είσαι ψυχοπαθής εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα