Βρες τη μεγαλύτερη δύναμή σου μέσα από 9 τυχαίες ερωτήσεις

16:51 21/10/2019 - Πηγή: iPop

9 απλές ερωτήσεις μπορούν να δείξουν σε τι είσαι πραγματικά καλός. Ο εγκέφαλός μας μπορεί να κάνει πολύ σπουδαία πράγματα! Μερικά απ’ αυτά είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Αλλά σίγουρα δεν γίνεται όλοι μας να είμαστε καλοί σε όλα. Πώς θα καταλάβεις σε τι είσαι καλός;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καταλάβεις ποιο είναι το δυνατό σου σημείο! Ένας απ’ αυτούς είναι να καθίσεις να σκεφτείς ποια skills σ’ έχουν βοηθήσει να πετύχεις σε διάφορους τομείς της ζωής σου.

Στο παρελθόν, σίγουρα έχεις χρησιμοποιήσει κάποιες τακτικές που σε έχουν βοηθήσει να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους σου.

Δώσε λίγη παραπάνω βάση σ’ αυτά τα skills, κατάλαβε ποια είναι και προσπάθησε να δεις πώς θα μπορούσες να τα εξελίξεις ακόμα περισσότερο.

Ένας άλλος τρόπος είναι να σκεφτείς ποια πράγματα σου έχουν δώσει μεγαλύτερη δύναμη στο παρελθόν. Αυτά που σου έχουν δώσει τη μεγαλύτερη δύναμη, είναι αυτά στα οποία είσαι καλός!

Δες ποιο χαρακτηριστικό που θαυμάζουν οι άλλοι σε σένα!

Παράλληλα, μπορείς να ανατρέξεις στην παιδική συ ηλικία και να θυμηθείς κάποιο ταλέντο σου, το οποίο, όμως, στη συνέχεια το άφησες στην άκρη για να ασχοληθείς με άλλα πράγματα.

Επίσης μην ξεχνάς να δίνεις σημασία στα κομπλιμέντα που ακούς απ’ τους γύρω σου. Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε βλέπουν πράγματα σε σένα που εσύ δεν βλέπεις! Δώσε σημασία σε όσα σου λένε γιατί οι άνθρωποι γύρω σου είναι εκείνοι, οι οποίοι μπορούν να σε κρίνουν ίσως καλύτερα απ’ τον καθένα, γιατί σε ξέρουν!

Ή αλλιώς κάνε αυτό το τεστ που θα σε βοηθήσει να μάθεις σε τι είσαι καλός!

Δες ακόμα:

Πόσο έξυπνος είσαι; Ένα τεστ μόνο για δυνατά μυαλά!

Το άρθρο Βρες τη μεγαλύτερη δύναμή σου μέσα από 9 τυχαίες ερωτήσεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα