Meghan Markle: Πολλοί δεν με ρώτησαν εάν είμαι εντάξει…

14:56 21/10/2019 - Πηγή: iPop

Η πρώτη συνέντευξη της Meghan Markle, στην οποία παραδέχεται ότι δεν περίμενε πόσο θα άλλαζε η ζωή της όταν μπήκε στην βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Η Δούκισσα του Sussex μίλησε στο ντοκιμαντέρ του ITV με τίτλο Ηarry & Meghan: An African Journey.

Όπως πολλοί φαντάζονταν, δεν είναι εύκολο για μια Αμερικανίδα ηθοποιό, η οποία έχει συνηθίσει να ορίζει εκείνη το πώς

ζει τη ζωή της και να είναι ανεξάρτητη, το να μπει σε μια βασιλική οικογένεια με κανόνες και πρωτόκολλα που πρέπει ν’ ακολουθεί και ουσιαστικά να πρέπει να υπακούει σε εντολές άλλων, οι οποίοι αποφασίζουν για την ίδια της τη ζωή.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι είχαν προβλέψει ότι η Meghan κάποια στιγμή θα ξεσπάσει, αλλά κανείς δεν περίμενε να κάνει την έκρηξή της τόσο γρήγορα!

Όταν οι φίλοι μου στην Αμερική έμαθαν για τον Harry ήταν πραγματικά χαρούμενοι γιατί ήμουν κι εγώ χαρούμενη. Αλλά οι Βρετανοί φίλοι με προειδοποίησαν: «Είμαστε σίγουροι ότι είναι τέλειος. Αλλά δεν πρέπει να το κάνεις γιατί τα βρετανικά ταμπλόιντ θα καταστρέψουν τη ζωή σου». Τότε δεν το κατάλαβα. Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο δύσκολο

Η συνέντευξη της Meghan Markle στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ έχει γίνει viral λόγω των όσα είπε, ενώ παραδέχθηκε πως την ενόχλησε που κανείς δεν ρώτησε εάν είναι καλά. Έτσι, ένιωσε την ανάγκη να πει ευχαριστώ στον δημοσιογράφο που τη ρώτησε εάν είναι εντάξει.

«Κάθε γυναίκα, ειδικά όταν είναι έγκυος, είναι πραγματικά ευάλωτη, και έπειτα όταν αποκτά και ένα νεογέννητο… ακόμα περισσότερο. Όταν προσπαθεί να είναι καλή σύζυγος και μητέρα. Σας ευχαριστώ που ρωτάτε, γιατί πολλοί δεν με ρώτησαν αν είμαι εντάξει», είπε η Meghan και φάνηκε να βουρκώνει, ενώ όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε «και η απάντηση είναι ότι δεν είστε εντάξει;», εκείνη είπε ένα απλό «ναι».

Στη συνέντευξή της, η Meghan Markle δηλώνει επίσης πως τα ΜΜΕ ήταν άδικα απέναντί της:

Το μεγαλύτερο πράγμα που συνειδητοποιώ τώρα είναι ότι ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα ήταν εύκολο αλλά πίστευα ότι θα ήταν δίκαιο. Και είναι πολύ δύσκολο να συμβιβαστώ με αυτό

Όταν κλήθηκε ν’ απαντήσει εάν μπορεί να αντέξει την πίεση, η ίδια απάντησε ότι δεν αρκεί απλά να επιβιώνεις από κάτι, δεν είναι αυτό το νόημα της ζωής. «Πρέπει να περνάς καλά. Πρέπει να είσαι χαρούμενος».

Η σύγκριση της Meghan με την Diana απ’ τον Harry

Aπ’ την πλευρά του, ο Πρίγκιπας Harry τόνισε πως δεν θα δεχθεί το bullying από ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης σε ένα παιχνίδι που σκότωσε τη μητέρα του, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζήσει με την σύζυγό του εκτός Αγγλίας μια μέρα, αφήνοντας αιχμές για τη φημολογούμενη κόντρα με τον αδελφό του, με τον οποίο παραδέχτηκε ότι δεν είναι και τόσο κοντά.

Δες ακόμα:

Meghan Markle και Πρίγκιπας Harry μοίρασαν λίστα με κανόνες στους γείτονές τους!

Το άρθρο Meghan Markle: Πολλοί δεν με ρώτησαν εάν είμαι εντάξει… εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
από την πλευρά του ο πρίγκιπας χάρι δήλωσε στη συνέντευξή του ότι δεν θα δεχθεί το bullying από
Τυχαία Θέματα