Βάλε τους κρίκους στ’ αυτιά όπως οι celebrities! | Photos

17:08 3/7/2019 - Πηγή: iPop

Οι κρίκοι στα αυτιά είναι ένα διαχρονικό και κλασικό trend που δεν πιστεύουμε ότι θα φύγει ποτέ απ’ τη μόδα! Πώς να τους βάλεις σωστά;

Οι κρίκοι στα αυτιά είναι ένα αξεσουάρ που θα αποτελεί πάντα την πιο safe επιλογή μας σε κάθε περίπτωση! Θέλεις κάτι για να ξεχωρίζεις; Βάζεις κρίκους. Θέλεις το outfit να μη φαίνεται τόσο «γυμνό»; Βάζεις τα κρικάκια σου!

Και η Jennifer Fisher

είναι γνωστή για τα σκουλαρίκια που σχεδιάζει, ενώ τους κρίκους της έχουν τιμήσει δεόντως η Rihanna, η Miley Cyrus, η Michelle Obama, η Zendaya, η Kristen Bell, η Christina Aguilela και η Jennifer Lopez.

Είναι κρίκοι που έρχονται σε όλα τα μεγέθη και τα σχήματα και μπορείς να τα φορέσεις ξανά και ξανά! Τα συγκεκριμένα σχέδια από την Jennifer Fisher είναι μοναδικά και θα σου δώσουν έμπνευση για να πάρεις τα δικά σου.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να περπατήσεις σε κάποιο κόκκινο χαλί για να φορέσεις αυτά τα σκουλαρίκια. Μπορείς να τα βάλεις για να πας μια βόλτα για καφέ (ναι, αναλόγως το outfit) ή για ένα κρασί με τις κολλητές. Ή απλά για μια φωτογραφία στο Instagram!

Ποια σκουλαρίκια ξεχωρίσαμε;Baby κρίκοι

View this post on Instagram

Disco queen vibes

Keywords
Τυχαία Θέματα