Να τι έγινε πριν τη συνέντευξη του Τσίπρα στον ΣΚΑΪ (Video)

15:43 3/7/2019 - Πηγή: iPop

Η συνέντευξη του Πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Τρίτης χαρακτηρίστηκε από πολλούς -και όχι άδικα- ως ένα ματς, μια μάχη ανάμεσα σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα. Τι έγινε, όμως, πριν τη συνέντευξη; Ένα video δείχνει το φιλί Τσίπρα- Κοσιώνη στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού, ένα λεπτό πριν βγουν στον αέρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε στο Instagram

ένα σύντομο Instagram από το στούντιο του ΣΚΑΪ λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη.

Συγκεκριμένα, στο video βλέπουμε τον Πρωθυπουργό να μπαίνει στο στούντιο, την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ να σηκώνεται από τη θέση της και με χαμόγελο να τον υποδέχεται, ενώ οι δυο τους αντάλλαξαν έναν ασπασμό λίγο πριν τη μάχη που ακολούθησε!

Στη συνέχεια, πήραν όλοι τις θέσεις τους και ειδοποιήθηκαν ότι σε 1,5 λεπτό θα βρίσκονται στον αέρα.

Σημειώνεται πως η συνέντευξη του Τσίπρα στον ΣΚΑΪ ήταν μια έκπληξη καθώς «έσπασε» το εμπάργκο στον τηλεοπτικό σταθμό, αλλά όπως παραδέχτηκε ο Πρωθυπουργός στο τέλος της συνέντευξης «καλά έκανα που ήρθα στον ΣΚΑΪ». Ήταν μια αναμέτρηση με δύσκολες ερωτήσεις κι απαντήσεις κι ένας διάλογος με όλα τα θέματα που μας απασχολούν.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε ανακοινώσει απ’ το μεσημέρι της Κυριακής μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αποφάσισε την Τρίτη το βράδυ να πάει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Τσίπρας είχε γράψει ότι: «Αποφάσισα λοιπόν τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Κι’ εκεί, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, να εκθέσω τις θέσεις μας και την προγραμματική μας αντιπαράθεση με τη ΝΔ».

Το άρθρο Να τι έγινε πριν τη συνέντευξη του Τσίπρα στον ΣΚΑΪ (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα