Τα πιο επικά «εργαλεία» για την κουζίνα που είναι άχρηστα αλλά έχεις ανάγκη! | Videos

13:04 3/7/2019 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν ορισμένα εργαλεία για την κουζίνα που πραγματικά δεν σου περνούν απ’ το μυαλό. Ναι, μπορεί να έχεις κατσαρόλες, τηγάνι, μαχαιροπίρουνα και τα βασικά που όλοι έχουμε αλλά τα παρακάτω gadgets σίγουρα σου λείπουν. 

Ορισμένα εργαλεία για την κουζίνα μπορεί να αποβούν εξαιρετικά χρήσιμα, να σε γλιτώσουν από χρόνο και κόπο αλλά και να κάνεις θαύματα. Να γίνεις ένας νέος Πετρετζίκης ή τέλος πάντων να διαπρέψεις στην κουζίνα!

Πόσα, λοιπόν, απ’ τα παρακάτω εργαλεία για την κουζίνα έχεις;CinniBird

Τι είναι αυτό; Σκέψου

το σαν ένα μικρό στυλό με το οποίο μπορείς να ζωγραφίσεις πάνω στον καφέ σου ή να διακοσμήσεις ένα γλυκάκι που έφτιαξες. Το CinniBired θα σε μετατρέψει σε Πικάσο στην κουζίνα!

Minipresso

Τεχνικά βρίσκεται εκτός κουζίνας αλλά επειδή αγαπάμε τον καφέ δεν θα μπορούσαμε να μην το συμπεριλάβουμε στη λίστα μας. Αυτό το εργαλείο σε σερβίρει καφέ οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι, αν είσαι με κόσμο ή όχι, αν έχεις κολλήσει στην κίνηση ή αν είσαι στην κορυφή ενός βουνού!

 Magnifying Spoon

Στα παλιά τα χρόνια, οι βασιλιάδες είχαν κάποιον που τσέκαρε το φαγητό τους, αν ήταν μολυσμένο, αν ήταν κατάλληλο για κατανάλωση. Τώρα, το magnifying spoon κάνει όλη τη δουλειά! Έχει μικρούς «ανιχνευτές» και πριν το καταναλώσεις μπορείς να εντοπίσεις το παραμικρό.

FOODsniffer

Ακόμη ένα εργαλείο που θα θέλαμε σίγουρα στην κουζίνα μας! Δεν χρειάζεται μια να «μαντεύεις» , να ακούς τη διαίσθησή σου και να βάζεις τον εαυτό σε κίνδυνο. Το FOODsniffer είναι η ηλεκτρονική «μύτη» που έχει σχεδιαστεί για να εντοπίζει την ποιότητα των τροφίμων καθώς και το πόσο φρέσκο είναι το κρέας και το ψάρι.

TopBrewer

Δεν είναι μια απλή βρύση, αλλά αυτή που όλοι θα θέλαμε να έχουμε σπίτι μας. Δεν βγάζει νερό, αλλά καφέ! Όποτε θέλεις και όπως τον θέλεις. Πού το πουλάνε αυτό παιδιά; Να παραγγείλουμε δύο τρεις βρύσες με καφέ για τις δύσκολες Δευτέρες…

 Vision Toaster

Γιατί και το τοστ θέλει την τεχνική του. Και όλα είναι θέμα timing όσον αφορά το ψήσιμο. Αλλά επειδή δεν μπορείς πια να μαντεύεις, με το vision toaster έχεις τον έλεγχο. Βλέπεις το ψωμάκι και το σταματάς μόλις δεις ότι έχει ψηθεί στο σημείο που το θέλεις.

Miito

Σα να έχει παλιώσει λιγάκι ο βραστήρας και σίγουρα δεν τον έχεις ανάγκη με το Miito. Μπορείς να ζεστάνεις οποιοδήποτε υγρό, νερό, σοκολάτα, σούπα, καφέ σε όποια συσκευή θέλεις, είτε είναι ποτήρι, κούπα, είτε είναι φλιτζάνι και όση ποσότητα θέλεις. Απλά, γρήγορα και οικονομικά!

Compleat FoodSkin

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να φτιάχνεις ένα σάντουιτς και τα μισά να σου πέφτουν. Το Compleat FoodSkin, όμως, σώζει το σάντουιτς. Ασχέτως από το σχήμα ή το μέγεθός του αυτή η συσκευή από σιλικόνη κρατά το σάντουιτς στη θέση του για να μη σου φύγει ούτε μια πατάτα!

Carrot Peeler + Sharpener

Ξύστρα για καρότα;;;; Εντάξει, μπορεί να μην είναι και το πιο χρήσιμο εργαλείο για την κουζίνα αλλά σίγουρα θα θέλεις ένα γιατί… γιατί απλά έχει πλάκα!

Iceless Wine Chiller

Οι σαμπανιέρες πλέον είναι τόσο περιττές! Αυτό είναι το ιδανικό gadget για να κρατά στη θερμοκρασία που θέλεις εσύ το κρασί, τη σαμπάνια ή όποιο ποτό θέλεις!

Bluetooth Grill Thermometer

Είναι ένα must have εργαλείο που μας βοηθά να ψήσουμε στην θερμοκρασία που θέλουμε, τη σωστή θερμοκρασία και να μπορούμε να απολαύσουμε με ασφάλεια το γεύμα μας.

Η συσκευή συνδέεται με το κινητό. Εσύ τοποθετείς τη μικρή «ράβδο» μέσα στο κρέας, λες στο κινητό σου τι μαγειρεύεις και σου στέλνει τη θερμοκρασία και ειδοποίηση πότε είναι έτοιμο… για να μην το κάψεις ξανά ή για να μη το φας άψητο!

Easy Egg Separator

Οι μέρες που προσπαθούσες να διαχωρίσεις το ασπράδι από τον κρόκο, πέρασαν. Με αυτό το μικρό gadget δεν θα κάνεις ξανά χαμό στην κουζίνα σου, δεν θα λερωθείς παντού και θα κάνεις τον διαχωρισμό στο πι και φι.

Το άρθρο Τα πιο επικά «εργαλεία» για την κουζίνα που είναι άχρηστα αλλά έχεις ανάγκη! | Videos εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα