Τρύπα στο καλσόν; Το μυστικό που θα σε σώσει την τελευταία στιγμή!

18:52 19/1/2020 - Πηγή: iPop

Είσαι έτοιμη να φύγεις, έχεις ετοιμαστεί, έχεις βαφτεί, έχεις βάλει παπούτσια και βλέπεις ξαφνικά τρύπα στο καλσόν σου. Μα πώς έγινε; Τι θα κάνεις τώρα; 

Είσαι έτοιμη να βγεις και δεν έχεις άλλο ίδιο καλσόν να βάλεις; Φυσικά και δεν θες να αλλάξεις όλο σου το ντύσιμο για μια τρυπούλα, αλλά τι θα κάνεις; Τα μαγαζιά δεν είναι ανοιχτά ή και να είναι δεν προλαβαίνεις να πας να πάρεις καινούργιο. Και πώς θα κυκλοφορήσεις έξω με την τρύπα στο καλσόν; Έστω ότι είναι μικρή και δεν φαίνεται, όλα καλά.

Αν μεγαλώσει, όμως, τι θα γίνει; Θα γίνεις ρεζίλι; Μα κάποια λύση θα υπάρχει, δεν γίνεται!

Η λύση είναι μία για την τρύπα στο καλσόν σου!

Pexels

Διαφανές μανό νυχιών! Το έχεις σίγουρα στο νεσεσέρ σου, το χρησιμοποιείς συχνά για τα νύχια σου κι ήρθε τώρα η ώρα να το αξιοποιήσεις και για το καλσόν σου.

Πώς θα το χρησιμοποιήσεις;

Στο σημείο που έχει γίνει η τρύπα, μαζεύεις απαλά με τα χέρια σου το ύφασμα του καλσόν ελάχιστα, μέχρι να κλείσει η τρύπα. Το κρατάμε καλά και τοποθετούμε εκεί ακριβώς μια καλή δόση από το διαφανές μανό νυχιών με το πινελάκι. Όχι, δε θα ρίξεις από το μπουκαλάκι. Στη συνέχεια, στεγνώνουμε το μανό με το πιστολάκι μαλλιών μέχρι να σκληρύνει εντελώς, ώστε να μην ανοίξει η τρύπα.

6 τρόποι να χρησιμοποιήσεις το σκισμένο καλσόν σου!

Με αυτόν τον τρόπο η τρύπα δε θα ανοίξει παραπάνω, καθώς περπατάς ή χορεύεις και δε θα δημιουργηθούν παραπάνω κόμποι στο σημείο αυτό.

Προφανώς αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να τραβάς το καλσόν σου, όπως να ‘ναι. Καλό θα ήταν αν έχεις μακριά νύχια να προσέχεις πώς ακουμπάς και χειρίζεσαι το καλσόν σου.

Διάβασε ακόμα πότε πρέπει να χρησιμοποιείς το καλσόν:

Ποια είναι η σωστή στιγμή του καλσόν;

Photo: unsplash/Manki Kim

Το άρθρο Τρύπα στο καλσόν; Το μυστικό που θα σε σώσει την τελευταία στιγμή! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα