«Τρομαγμένο μου»: Το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση είναι αφιερωμένο στον Ζακ Κωστόπουλο. Άκουσέ το εδώ (Video)

16:06 21/9/2020 - Πηγή: iPop

Το νέο τραγούδι της Βίσση είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου, και στέλνει ένα πολύ δυνατό μήνυμα. Μάλιστα, τα έσοδα θα διατεθούν προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Η Άννα Βίσση ερμηνεύει το «Τρομαγμένο Μου», μια δυνατή δίγλωσση μπαλάντα αφιερωμένη στη μνήμη του νεαρού καλλιτέχνη και ακτιβιστή της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας Ζακ Κωστόπουλου.

«Ερμήνευσα ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Ζακ Κωστόπουλο, τον νεαρό ακτιβιστή και καλλιτέχνη που γράφτηκε από την Λίνα Δημοπούλου και τον Γιώργο Καλογερόπουλο. Η

συγκίνηση που μου προκάλεσε το τραγούδι σε σχέση με το αποτρόπαιο τέλος του Ζακ ήταν για μένα ο καταλυτικός λόγος να το κάνω», έγραψε η Άννα Βίσση, συγκινημένη αναφερόμενη στο τραγούδι, σε ανάρτησή της.

Ερμήνευσα ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Ζακ Κωστόπουλο, τον νεαρό ακτιβιστή και καλλιτέχνη που γράφτηκε από την Λίνα…

Gepostet von Anna Vissi / Άννα Βίσση am Sonntag, 20. September 2020

Στο βίντεο πρωταγωνιστεί η Ελισάβετ Βακαλίδου, η «Μπέττυ», η οποία είναι ξεχωριστή προσωπικότητα για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, ενώ είχε συγκλονίσει στον ρόλο της τρανς στην πολυβραβευμένη ταινία «Στρέλλα» του Πάνου Κούτρα το 2009.

Η ερμηνεύτρια τραγουδάει για τον Ζακ Κωστόοπουλο, ενώ σε κάποια φάση στους στίχους αναφέρει πως του αξίζει παράδεισος, γιατί εδώ είναι κόλαση:

Λαμέ φουστάνι, γαλάζια φτερά, πηγαίνεις πεταλούδα μου, απ’ τη βόλτα σου αυτή θα γυρίσεις, για πάντα θα μ’ αφήσεις, μακριά να πετάξει απ’ το κακό, οι ψυχές εδώ έχουν μαυρίσει, πιο μακριά να πετάς είναι κόλαση εδώ και παράδεισος σου αξίζει, Zackie…

Θυμίζουμε ότι ο Ζακ Κωστόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή στις 21 Σεπτεμβρίου 2018, στο πεζοδρόμιο της οδού Γλάδστωνος, μία υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο και παραμένει υπό δικαστική διερεύνηση.

Τα έσοδα από το τραγούδι θα διατεθούν για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων που απαιτούνται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Άκουσε το νέο τραγούδι της Βίσση είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου:

Το τραγούδι, σε μουσική Γιώργου Καλογερόπουλου και στίχους Λίνας Δημοπούλου, κυκλοφορεί από την Panik Gold, μαζί με music video, δύο χρόνια μετά το τραγικό συμβάν.

Την οπτικοποίηση του «Τρομαγμένο Μου», που έγινε no1 στο iTunes chart σε λιγότερο από 12 ώρες από την κυκλοφορία του, υπογράφουν ο Γιώργος Καλογερόπουλος και ο Αντώνης Morgan, ενώ τη χορογραφία η Εύη Τσακλάνου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Η Βίσση φόρεσε τη μάσκα της και τραγούδησε μέσα σε λεωφορείο στη Σαντορίνη! (Video)

Το άρθρο «Τρομαγμένο μου»: Το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση είναι αφιερωμένο στον Ζακ Κωστόπουλο. Άκουσέ το εδώ (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα