Το Πάμε Δανάη έκανε πρεμιέρα με κέφι, δάκρυα, εκπλήξεις και τον Απόστολο Ρουβά να καίει καρδιές (Video)

12:55 21/9/2020 - Πηγή: iPop

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου σήμερα και το Πάμε Δανάη έκανε πρεμιέρα με δάκρυα, χαρά, γέλιο, κέφι και εκπλήξεις για τηλεθεατές και παρουσιάστρια. 

Δυναμική, αυθεντική και με πολλή όρεξη για δουλειά, η Δανάη Μπάρκα μας καλωσόρισε για πρώτη φορά στην εκπομπή της μέσα από τη συχνότητα του Mega και μας χάρισε ένα διαφορετικό πρωινό. Όχι ότι τις υπόλοιπες πρωινές εκπομπές δεν τις απολαμβάνουμε, αλλά κάτι διαφορετικό υπάρχει εδώ. Λίγο το “νέο αίμα”, λίγο ο Απόστολος Ρουβάς στην κουζίνα, λίγο οι εκπλήξεις που είδαμε, λίγο και

το γεγονός ότι είναι το πρώτο πρωινό του μεγάλου καναλιού μετά την επαναλειτουργία του, δεν θέλει και πολύ για να μας τραβήξει τα βλέμματα το Πάμε Δανάη.

Η Δανάη Μπάρκα, φρέσκια, γλυκιά και με τσαγανό μας κράτησε στην παρέα της για δύο ώρες. Το Πάμε Δανάη έκανε πρεμιέρα και η παρουσιάστρια έπαιξε, μαγείρεψε, ταξίδεψε, πήρε και συνέντευξη. Τι άλλο να κάνει;

«Καλημέρα! Επιτέλους είμαστε εδώ! Θα αρχίσω με ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για όλους τους ανθρώπους που έχουν δουλέψει. Δεν το έχω ξανακάνει, να μπει από κάτω για να το θυμόμαστε!» ήταν τα πρώτα λόγια της Δανάης, η οποία δεν έβγαλε το χαμόγελο από πάνω της.

Όμως, υπήρξαν και κάποιες στιγμές που η παρουσιάστρια δάκρυσε, για καλό βέβαια, αφού οι συνεργάτες της τής είχαν ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις. Στις οθόνες μας προβλήθηκε ένα βίντεο, στο οποίο αρκετά ηθοποιοί έστειλαν τις ευχές τους στη Δανάη, η οποία άρχισε να συγκινείται μέχρι που είδε τη μητέρα της να μιλάει με υπέροχα λόγια για εκείνη. Η Βίκυ Σταυροπούλου είπε χαρακτηριστικά «Θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ τολμηρό αυτό που πάει να κάνει, αλλά της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί ξέρω ότι είναι ένα παιδί έξυπνο, ευαίσθητο. Τώρα τι να πει μια μαμά για το παιδί της;» με τη Δανάη να δακρύζει.

Βέβαια, προς έκπληξή της η Δανάη συνδέθηκε και με τη γιαγιά της, την οποία λατρεύει και η οποία είχε κλέψει την παράσταση και στο trailer της εκπομπής.

Τι ακόμα είδαμε στην εκπομπή; Πέρα από τα παιχνίδια, τη συνέντευξη του Άρη Καβατζίκη με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, και την συνέντευξη της Δανάης στον Νίκο Μουτσινά λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, η παρουσιάστρια μπήκε και στην κουζίνα. Εκεί την περίμενε ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση ως μάγειρας. Ο Απόστολος Ρουβάς μας τράβηξε τα βλέμματα, χάρη στην ομοιότητα με τον αδερφό του τόσο στην εμφάνιση όσο και στη φωνή.

Βέβαια, η έκπληξη ήταν άλλη, αφού η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν εκεί, στο πλευρό της κόρης της, κι έπειτα από παρότρυνσή της μπήκε στην κουζίνα, τη στιγμή που ο Απόστολος μαγείρευε.

«Μου φαίνεται σαν ψέματα. Δεν ξέρω τι γίνεται, εγώ νιώθω πάρα πολύ ωραία», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός, δείχνοντας τη χαρά της στον φακό, όμως στη συνέχεια η κουβέντα επικεντρώθηκε στον Απόστολο Ρουβά. Η Δανάη ρώτησε μάλιστα τη μαμά της αν θα μάθαινε να μαγειρεύει με τον Απόστολο Ρουβά με την Βίκυ Σταυροπούλου να απαντά «Με τον Απόστολο θα μπορούσα να κάνω πολλά».

Μπορεί η Δανάη Μπάρκα να είπε στην έναρξη της εκπομπής ότι είχε άγχος, όμως εμείς είδαμε μια ακομπλεξάριστη νέα γυναίκα που έδωσε το 100% του εαυτού της για να βγει στον αέρα ένα διαφορετικό κι αρκετά αυθεντικό αποτέλεσμα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Δες ακόμα:

Θα γίνει μάχη! Η Δανάη Μπάρκα τα βάζει με τις λαμπερές παρουσιάστριες απ’ το trailer κιόλας!

Το άρθρο Το Πάμε Δανάη έκανε πρεμιέρα με κέφι, δάκρυα, εκπλήξεις και τον Απόστολο Ρουβά να καίει καρδιές (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα