Αν είναι να χαλάσεις τη δίαιτά σου, κάντο να αξίζει! Μπουκίτσες Red Velvet Cheesecake για εκρήξεις στον ουρανίσκο!

15:16 21/9/2020 - Πηγή: iPop

Όταν ακολουθείς μια υγιεινή διατροφή, όλοι σου λένε να μην την χαλάς επειδή απλά δεν μπορείς να σταματήσεις τις λιγούρες σου. Μερικές φορές, όμως, αξίζει τον κόπο να χαλάσεις για λίγο τη δίαιτά σου, αρκεί ο λόγος να αξίζει! Και πίστεψέ μας οι μπουκίτσες Red Velvet Cheesecake αξίζουν τις θερμίδες τους γιατί πραγματικά είναι απολαυστικές!

5 υλικά είναι αρκετά για να φτιάξεις αυτή την συνταγή, αλλά προσοχή! Εάν δεν θέλεις να χαλάσεις πολύ τη διατροφή σου, φτιάξε λιγότερη ποσότητα, γιατί αποκλείεται να έχεις για μέρες αυτές τις μπουκίτσες στο σπίτι σου και να μην

τις φας όλες!

Τα υλικά για τις μπουκίτσες Red Velvet Cheesecake1 συσκευασία με mix για red velvet ή διαφορετικά τα υλικά που χρειάζεσαι για το red velvet. Δες τα υλικά εδώ (χρειάζεσαι μόνο αυτά που αφορούν το cake).220 gr. τυρί κρέμα1/2 κούπα ζάχαρη άχνη2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιαςΠώς θα φτιάξεις τις μπουκίτσες Red Velvet Cheesecake;Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και προετοιμάζουμε ένα σκεύος για muffins ή cupcakes.Ετοιμάζουμε το μείγμα για το red velvet σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας ή σύμφωνα με τη συνταγή που βάλαμε link.Χωρίζουμε το μείγμα στα φορμάκια και ψήνουμε για 18-20 λεπτά στον φούρνο.Αφήνουμε να κρυώσουν και στη συνέχεια θρυμματίζουμε τα 4 cupcakes. Τα υπόλοιπα μπορούμε να τα φάμε μόνο τους!Σε ένα μεγάλο μπολ, χρησιμοποιώντας ένα μίξερ χειρός, χτυπάμε το τυρί κρέμας και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τη βανίλια και χτυπάμε ξανά.Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί σ’ ένα ταψί και σχηματίζουμε μπαλάκια με το μείγμα κρέμας.Βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.Στη συνέχεια, περνάμε τις μπουκίτσες απ’ το τριμμένο red velvet cake μέχρι να καλυφθούν πλήρως και τις επιστρέφουμε στο ταψί.Αποθηκεύουμε στο ψυγείο μέχρι να τις φάμε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Αφράτα, απολαυστικά μπισκότα red velvet απ’ τα χεράκια σου

Πηγή συνταγής και φωτογραφίας: delish.com

Το άρθρο Αν είναι να χαλάσεις τη δίαιτά σου, κάντο να αξίζει! Μπουκίτσες Red Velvet Cheesecake για εκρήξεις στον ουρανίσκο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα